ΤΗΣ ΑΝΑΛΗΨΕΩΣ : Ζωντανή μετάδοση Ιεράς Ακολουθίας 28 Μαΐου 2020 με τον Όρθρο και την Θεία Λειτουργία της Αναλήψεως του Κυρίου και Θεού και Σωτήρος ημών Ιησού Χριστού, από τον Ιερό Ναό Αγίων Ισιδώρων Λυκαβηττού.

ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE: Ζωντανή μετάδοση Ιεράς Ακολουθίας 28 Μαΐου 2020 με τον Όρθρο και την Θεία Λειτουργία της Αναλήψεως του Κυρίου και Θεού και Σωτήρος ημών Ιησού Χριστού, από τον Ιερό Ναό Αγίων Ισιδώρων Λυκαβηττού.

Ο Όρθρος και Θεία Λειτουργία της εορτής της Αναλήψεως του Κυρίου – Ιερός Ναός Αγίων Ισιδώρων Λυκαβηττού – Πέμπτη 28 Μαΐου 2020 07.45.

Η Ανάληψη του Κυρίου και Θεού και Σωτήρος ημών Ιησού Χριστού.

Ζωντανή μετάδοση Ιεράς Ακολουθίας 28 Μαΐου 2020 με τον Όρθρο και την Θεία Λειτουργία της Αναλήψεως του Κυρίου και Θεού και Σωτήρος ημών Ιησού Χριστού, από τον Ιερό Ναό Αγίων Ισιδώρων Λυκαβηττού.

Ώρα έναρξης: 07.45

Η Ανάληψη του Κυρίου και Θεού και Σωτήρος ημών Ιησού Χριστού – 28η Μάη 2020 – Ώρα 07.45 – Εκκλησία Αγίων Ισιδώρων Λυκαβηττού – Όρθρος και την Θεία Λειτουργία για την εορτή της Αναλήψεως του Ιησού Χριστού. Ιερουργός Δημήτριος Λουπασάκης.

Το εκκλησάκι των Αγίων Ισιδώρων βρίσκεται στην δυτική πλευρά του λόφου Λυκαβηττού Αθηνών κτισμένο μέσα στο μεγαλύτερο σπήλαιο τού λόφου. Σύμφωνα με την παράδοση, το σπήλαιο αυτό ήταν χώρος ασκητικής ζωής των χριστιανών των πρώτων αιώνων.

ΤΗΣ ΑΝΑΛΗΨΕΩΣ : Ο Κύριός μας Ιησούς Χριστός μετά την λαμπροφόρο Ανάστασή Του από τους νεκρούς, δεν εγκατέλειψε αμέσως τον κόσμο, αλλά συνέχισε για σαράντα ημέρες να εμφανίζεται στους μαθητές Του (Πράξ.1,3).

Αυτές οι μεταναστάσιμες εμφανίσεις Του προς αυτούς είχαν πολύ μεγάλη σημασία.

Η συνέχεια στο άρθρο Ακολουθία της Αναλήψεως LIVE στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE- Στείλτε ονόματα στους Αγίους Ισιδώρους

Φανούρης Ευστράτιος

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.

4 Σχόλια

Νεότερο
Καλύτερο Νεότερο Παλαιότερο
1

Υπέρ υγείας Κωνσταντίνος Μαρία βασιλική Νίκη Δημήτρης Χρήστος Χρυσοβαλαντω Μαρία Ξάνθη Βασίλης Παυλίνα Κωνσταντίνος θωμάς Κωνσταντίνος Νίκος Γιώργος Ευμορφια Γιώργος Αγγελική Χρήστος Κωνσταντίνος Παντελεήμων ειρήνη Αθανάσιος Αποστόλης Ανδρέας Δημήτρης και υπέρ Αναπαύσεως Δημήτρης Κατερίνα Κωνσταντίνος Δήμητρα Χαρίκλεια Σωτήρης Σεραφείμ Βασιλική Γιάννης Κίμων Γιάννης Κωνσταντίνος Σπύρος Αφροδίτη Δημήτρης θωμάς Μαρία

2
Μαρία Βασιου

Υπέρ υγείας και φωτισμούτης οικογένειάς. ΚΥΡΙΆΚΟΣ ΜΑΡΊΑ ΜΑΡΙΑ ΓΕΩΡΓΙΟΣ φίλων συγγενών και εχθρων.

3
ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ

ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
ΧΡΗΣΤΟΥ
ΠΑΥΛΟΥ
ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ
ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ
ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
ΠΗΝΕΛΟΠΗΣ
ΣΩΚΡΑΤΟΥΣ
ΜΑΡΙΑΣ
ΜΕΛΙΝΑΣ
ΦΙΛΙΠΠΟΥ
ΑΒΡΑΑΜ
ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ
ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
ΕΥΓΕΝΙΑΣ ΤΕΚΝΩΝ & ΕΓΓΟΝΩΝ

4

Υπερ Υγείας, ΚΥΠΡΙΑΝΗ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΚΥΡΙΑΚΗ-ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ, ΜΑΡΙΑ-ΧΡΥΣΟΥΛΑ, ΝΙΚΟΛΕΤΑ-ΠΟΛΥΞΕΝΗ, ΠΑΪΣΙΑ-ΒΑΣΙΛΙΚΗ, ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΚΥΡΙΑΚΗ, ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ, ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ, ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΧΡΥΣΟΥΛΑ, ΣΟΦΙΑ, ΝΙΚΟΛΕΤΑ, ΙΩΑΝΝΗΣ, ΑΡΗΣ ΚΑΙ ΤΕΚΝΑ, ΣΤΑΘΗΣ ΚΑΙ ΤΕΚΝΑ, Αμην