ΑΝΑΛΗΨΗ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ: Ο ΟΡΘΡΟΣ και η Πανηγυρική ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ τώρα live streaming - Ιερός Ναός Αγίου Βησσαρίωνος της ενορίας Αγίου Νικολάου Πύλης Τρικάλων - Πέμπτη 2 Ιουνίου 2022 07.00 - Η Ανάληψη του Κυρίου.

Εκκλησία Live – Θεία Λειτουργία Αναλήψεως του Σωτήρος Ζωντανά. Πανηγυρική Θεία Λειτουργία και Όρθρος της Ανάληψης του Κυρίου Ιησού Χριστού – Ευλογία και Αγιασμός. Θεία Λειτουργία 2 Ιουνίου 2022 στις 07.00 το πρωί. Η Ανάληψη του Κυρίου και Θεού και Σωτήρος ημών Ιησού Χριστού.

Εορτάζει 39 ημέρες μετά το Άγιο Πάσχα. Εφέτος 2 Ιουνίου 2022 της Αναλήψεως του Κυρίου και Θεού και Σωτήρος ημών Ιησού Χριστού.

ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ: Ακολουθία Όρθρου και Θείας Λειτουργίας Αναλήψεως του Ιησού – Ιερός Ναός Αγίου Βησσαρίωνος Πύλης Τρικάλων – Πέμπτη 2 Ιουνίου 2022 07.00.

ΑΝΑΛΗΨΗ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ: Ο ΟΡΘΡΟΣ και η Πανηγυρική ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ τώρα live streaming – Ιερός Ναός Αγίου Βησσαρίωνος της ενορίας Αγίου Νικολάου Πύλης Τρικάλων – Πέμπτη 2 Ιουνίου 2022 07.00 – Η Ανάληψη του Κυρίου.

ΕΟΡΤΗ ΑΝΑΛΗΨΕΩΣ
ΑΝΑΛΗΨΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ
ΑΝΑΛΗΨΕΩΣ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ

Ζωντανή μετάδοση Ιεράς Ακολουθίας της Πέμπτης 2 Ιουνίου 2022 της εορτής της Ανάληψης του Ιησού με τον Όρθρο και την Πανηγυρική Θεία Λειτουργία live streaming, από τον Ιερό Ναό Αγίου Βησσαρίωνος Πύλης Τρικάλων.

Ιερείς: π. Δημήτριος Κατσαρός

Ώρα έναρξης: 07.00
ΟΡΘΡΟΣ της Αναλήψεως του Κυρίου. Πανηγυρική ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ της εορτής της Ανάληψης του Σωτήρος – Πέμπτη 2 Ιουνίου 2022 – Ώρα 07.00 – Εκκλησία Αγίου Βησσαρίωνος Τρικάλων – Όρθρος & Πανηγυρική Θεία Λειτουργία με την Ανάληψη του Ιησού. Ιερουργός π. Δημήτριος Κατσαρός.

Αναληψη
Αναληψεωσ
Αναληψη Κυριου
Αναληψεωσ Ιησου
Αναληψη Ιησου
Αναληψεωσ Κυριου
Ορθροσ
Θεια Λειτουργια
Παρακληση
2 Ιουνιου
Божественная литургия
divine liturgy
Ο ευρύχωρος και μεγαλοπρεπής Ιερός Ναός του Αγίου Βησσαρίωνος Τρικάλων κατασκευάστηκε εξ ολοκλήρου από πέτρα και είναι βυζαντινού ρυθμού, σταυρεπίστεγος. Η οροφή του τρούλου απέχει 25 μέτρα από το δάπεδο. Διαθέτει εντυπωσιακό ξυλόγλυπτο τέμπλο, και τα τελευταία χρόνια ο εσωτερικός διάκοσμός της εμπλουτίστηκε με τοιχογραφίες. Το 2010 κατασκευάστηκαν τα προπύλαια στις δύο εισόδους. Η εκκλησία γιορτάζει στις 14 Σεπτεμβρίου. Την ημέρα εκείνη γίνεται η μεταφορά της Κάρας του Αγίου Βησσαρίωνα από το μοναστήρι του Δουσίκου και η περιφορά της στην κωμόπολη.

Φανούρης Ευστράτιος
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.