_______Με πολύ πόνο ψυχής γράφουμε σήμερα δυό λόγια για να αναφερθούμε σε ένα πολιτικό πρόσωπο, που κατέχει ένα πολύ ευαίσθητο Κυβερνητικό πολιτικό θώκο και σαν στόχο του έχει βάλει να διαλύσει την Ορθόδοξη Εκκλησία της Ελλάδος, δηλ. την Μάννα καί Τροφό του Έθνους! ________Στο τολμηρό αυτό διάβημα προβαίνουμε, ακολουθούντες την προτροπή του Απ. Παύλου προς τους Εφεσίους, προτροπή την οποία εθέσαμεν ως προμετωπίδα αυτής της αναρτήσεως. Τί μας λέγει ο 'Απ. Παύλος; 'Οχι μόνο να μη επικοινωνείτε με αυτούς που δουλεύουν στο σκοτάδι, όχι μόνο να μή μολύνεσθε από τα έργα της αμαρτίας, που είναι έργα του σκότους, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΕΛΕΓΧΕΤΕ!

Πρόκειται για τον εκ της Τουρκίας ορμώμενο Υπουργό της α-Παιδείας και της …..Πανθρησκείας κ. Κωνστ. Γαβρόγλου, ο οποίος γεννήθηκε στην Κωνσταντινούπολη.

________Καθώς τα πράγματα το αποδεικνύουν, εκεί στην Βασιλίδα των Πόλεων, συγχρόνως δέ καί κοιτίδα της Ορθοδοξίας, ο άνθρωπος αυτός ΔΕΝ ΚΑΤΩΡΘΩΣΕ ΝΑ ΑΓΑΠΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΜΑΣ! Αντιθέτως, καθώς φαίνεται, ερωτεύθηκε πολύ τον ….Ισλαμισμό!

__________Όταν, λοιπόν, ανέλαβε τα ηνία του Υπουργείου Παιδείας και Θρηκευμάτων ως στόχο του έθεσε να ολοκληρώσει τό καταστρεπτικό έργο, που είχε αρχίσει ο προκάτοχός του, ο επίσης άθεος Υπουργός κ. Νικ. Φίλης! Ως στόχο του, λοιπόν, ο κ. Γαβρόγλου έθεσε να ταπεινώσει και να ευτελίσει τήν Εκκλησία του Χριστού κια να διαλύσει τον ιερό Εφημεριακό Κλήρο της Ορθοδόξου Εκκλησίας!

ΜΕΡΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑΤΑ ΤΟΥ

1ον: Μας απαγορεύει να διορίζουμε Εφημερίους σε μια από τις κενές οργανικές εφημερικές θέσεις!
Μέχρι προχθές, δηλ. πρίν ο ΣΥΡΙΖΑ αναλάβει την διακυβέρνηση της Χώρας, ήταν απολύτως φυσικό καί συγχρόνως αυτονόητο, δηλ. χωρίς διατυπώσεις καί χωρίς κάποια κυβερνητική έγκριση, νά διορίζουμε ένα νέο Εφημέριο σε μια ενορία, είτε όταν ο εκεί εφημέριος, δηλ. ο παπάς της Ενορίας, έπαιρνε μετάθεση σε κάποια άλλη ενοριακή θέση, είτε έάν απέθνησκε! Με άλλα λόγια μέχρι χθές η πλήρωση μιάς κενής εφημεριακής ήταν αυτονόητη! Δεν εχρειάζετο κάποια ιδιαίτερη διαδικασία!

________Τά πράγματα άλλαξαν ριζικά από τήν ώρα, που ο ΣΥΡΙΖΑ ανέλαβε την διακυβέρνηση της Χώρας. Μας απαγόρευσαν να προβαίνουμε σε διορισμούς εφημερίων σε κενές θέσεις: Αντ’ αυτού κατά τα έτη 2015, 2016 και 2017 μας παρεχώρησαν τό δικαίωμα νά διορίσουμε μόνο ένα εφημέριο σε κάθε Μητρόπολη, δηλ. μάς έδιναν εν συνόλω μόλις 81 εφημεριακές θέσεις κατ’ έτος για όλη την Εκκλησία της Ελλάδος! Τελικά από το Δεκέμβριο του έτους 2017 μας αφήρεσαν και αυτό τό «δώρο»!

Έκτοτε ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΟΡΙΣΘΗ ούτε ένας εφημέριος σε ολόκληρη της Επικράτεια σε κανονική οργανική θέση! Ποιό είναι το αποτέλεσμα; Εμείς στην ιστορική και κατά βάση ορεινή Επαρχία μας έχουμε σήμερα ΠΕΝΗΝΤΑ ΔΥΟ (52) κενές εφημεριακές θέσεις!

______Θέλετε τό αποτέλεσμα σε πιό ωμό στύλ; Στις 21 Απριλίου τρ.έ. ο Σεβ. Μητροπολίτης Φθιώτιδος (δηλ της Λαμίας) κ. Νικόλαος «ετέλεσε την εις Διάκονον Χειροτονία ενός ακόμη αμίσθου Κληρικού της Μητροπόλεως …., του κ. Παναγιώτου Κολοκυθά…

Ο νέος Διάκονος θα εργάζεται σε συνεργείο αυτοκινήτων για να ζήσει. Δυστυχώς η Κυβέρνηση δεν διόρισε κανένα κληρικό ούτε το 2018, ούτε φέτος. Δόξα τω Θεώ, η Εκκλησία πορεύεται» (βλ. Περιοδικό Φθιωτική εκκλησιαστική φωνή, τ. Μάρτιος-Απρίλιος 2019, σελ. 3)

Ο κ. Γαβρόγλου, ο κ. Τσίπρας και οι λοιποί άθεοι και αντίχριστοι του ΣΥΡΙΖΑ ΜΑΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ! Έλληνες Αδελφοί, ξυπνείστε!

2ον: Προσπάθεια καταργήσεως των οργανικών εφημεριακών θέσεων.

_________Το άλλο μεγάλο, και συγχρόνως πολύ πονηρό, κόλπο του κ. Γαβρόγλου και των λοιπών ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ ήταν η μυστική Συμφωνία μεταξύ του Αρχιεπισκόπου μας κ. Ιερωνύμου και του άθεου Πρωθυπουργού κ. Τσίπρα περί διακοπής της μισθοδοσίας του Εφημεριακού Κλήρου από το Δημόσιο Ταμείο, γεγονός, το οποίο προκάλεσε αναστάτωση στην Εκκλησία μας! Τελικά η Συμφωνία αυτή, ευτυχώς, δεν επικυρώθηκε από την σεπτή Ιεραρχία της Εκκλησίας μας και συνεπώς μέχρι σήμερα ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΦΑΡΜΟΣΘΗ!

_________’Ολα αυτά όμως σημαίνουν, ότι η Ορθόδοξος Εκκλησία επί των ημερών του κ. Γαβρόγλου ευρίσκεται υπό διωγμόν!

3ον: Διώκει, λοιπόν, την Ορθοδοξία μας, ΕΝΩ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ διορίζει ιεροδιδασκάλους Μουφτήδες για τους Μουσουλμάνους της Θράκης!!!!

_________Την ίδια ώρα ο φιλο-Μουσουλμάνος Υπουργός κ. Γαβρόγλου ΔΕΝ ΑΠΟΚΡΎΠΤΕΙ ΤΗ ΣΥΜΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ. Με Απόφασή του, η οποία δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως (βλ. ΦΕΚ 1671/11.08/2015, τ. Β΄) προκηρύσσει «Πρόσκληση υποβολής υποψηφιο τήτων για την επιλογή εκατόν είκοσι (120) ιεροδιδασκάλων στις Μουφτείες της Θράκης για τη διδασκαλία του Κορανίου»!!!

_________Με άλλα λόγια ο κ. Γαβρόγλου στα Δημόσια Σχολεία των Ορθοδόξων Ελληνοπαίδων κατήργησε μεν την διδασκαλία της Χριστιανικής Διδασκαλίας, δηλ. του μαθήματος των Θρησκευτικών, και άρα την διδαχή του Ευαγγελίου, αφού μετέτρεψε το Μάθημα των Θρησκευτικών σε Μάθημα Θρησκειολογίας, ΕΝΩ ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ θεσμοθετεί την Διδασκαλία του Κορανίου στίς Μουφτείες της Θράκης!!!!!!! Θα το επαναλάβουμε: Ο κ. Γαβρόγλου, καθώς φαίνεται, ερωτεύθηκε τόσο πολύ τον …Ισλαμισμό!

ΕΠΙΛΟΓΟΣ

________________Αγαπητοί μου Αναγνώστες,

_________Έπειτα απο όλα τα παραπάνω συντριπτικά στοιχεία διερωτώμαι: Έχετε αντιληφθεί που οδηγείται η Χώρα μας; Μετά βεβαιότητος σας τό λέγω: Χωρίς τόν Θεό Πατέρα μας και Προστάτη μας οδηγούμεθα στην καταστροφή! Ο Πανάγαθος Θεός με κάποια σημάδια καταστροφικά μας δίνει μηνύματα επιστροφής στην πατρική αγκαλιά Του!

Προχθές ήταν η φωτιά στο Μάτι και τη Ραφήνα, όπου μόνον οι Ναοί καί τα Προσκυνητάρια ΔΕΝ κατεστράφησαν απο τη φωτιά! Χθες ήταν τό χαλάζι σε μέγεθος μπάλας του γκόλφ που κτύπησε τη Γερμανία (βλ. Δημοκρατία, φ. της 12ης Ιουνίου, σελ. 26). Σήμερα στη Γαλλία είχαμε επίσης μια ακόμη χαλαζόπτωση και το χαλάζι ήταν ακόμη μεγαλύτερο,

Είχε μέγεθος της μπάλας του Τένις, δηλ όσο ένα αυγό!!!! Μην απορείτε! Με την λεγόμενη παγκοσμιοποίηση ο Διάβολος κυριαρχεί παντού!
________Αλλά κι εμείς στην καρδιά του καλοκαιριού μόλις χθές είχαμε καταστρεπτικές βροχές στην περιοχή των Πατρών! Παράξενα πράγματα!

Γιατί όμως συμβαίνουν όλα αυτά; Διότι οι άνθρωποι του ΣΥΡΙΖΑ, οι άθεοι και πολέμιοι του Χριστού, όπως ο Αλεξ. Τσίπρας, ο Νικ. Φίλης, ο Κωνστ. Γαβρόγλου καί όλη η λοιπή Συμμορία του ΣΥΡΙΖΑ έδιωξαν τον Χριστό απ’ τη ζωή μας! Μας παρέδωσαν στην εξουσία του ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ, δηλ. του Διαβόλου! Έφεραν τον Διάβολο να κυβερνάει τον τόπο! ΟΠΟΤΕ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕΤΑΒΑΛΛΕΤΑΙ ΣΕ ΖΟΥΓΚΛΑ ΘΗΡΙΩΝ, όπου το ένα κατασπαράσσει το άλλο!

Έτσι, λοιπόν, η 70χρονη κόρη δολοφονεί την 95χρονη Μητέρα της, την στιβάζει σε ένα σακκί και….. την πετάει στα σκουπίδια (βλ. Δελτίο Ειδήσεων της ΕΡΤ, Κυριακή της Πεντηκοστής).

Ο πατέρας ασχημονεί σεξουαλικά στην θετή 12χρονη κόρη του!

Μια γερόντισσα-τρόφιμος ενός Γηροκομείου ηλικίας …..102 ετών δολοφόνησε μια άλλη γερόντισσα 92 ετών τρόφιμο του ιδίου Γηροκομείου, η οποία που ζούσε σε ένα διπλανό δωμάτιο! Η υπεραιωνόβια ήλικίας 102 ετών φόνισσα γιαγιά στραγγάλισε την γειτόνισσά της! Κυριολεκτικά την έπνιξε!!! (βλ. ΜΑΚΕΛΕΙΟ, φ. της 25ης Μαΐου, σελ 12).

Δυό νεαροί «μαχαίρωσαν περιπτερά και ένα φίλο του στην πλατεία Συντάγματος!» Τό θύμα προσπάθησε να τους αποτρέψει, «με αποτέλεσμα να δεχθεί μια μαχαιριά κάτω από τη μασχάλη και να σωριαστεί αιμόφυρτος στο έδαφος!….Οι τρομακτικες σκηνές διαδραματίσθηκαν μπροστά σε δεκάδες τουρίστες, που κινούνταιν στο Σύνταγμα…» (βλ. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, φ. της 12ης Ιουνίου, σελ. 17).

«Νεαρές Ρομά ξυλοκόπησαν 89χρονη για ένα χρυσό σταυρό» στη Λαμία! «Όλα έγιναν το πρωΐ της Δευτέρας. Την πόρτα της 89χρονης γυναίκας κτύπη-σαν δύο νεαρές Ρομά, ηλικίας 22 και 18 ετών. Μόλις εκείνη άνοιξε ανυποψίαστη, εκείνες μπούκαραν μέσα, την άρπαξαν από τα μαλλιά, την έρριξαν στο έδαφος, την έσυραν με τη βία μέσα στο σπίτι και απέσπασαν απο τον λαιμό της έναν χρυσό σταυρό με αλυσίδα! Αμέσως μετά “εγιναν καπνός” » (βλ.ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, φ. της 25ης Μαΐου, σελ 12).

Και για να κλείσουμε αυτό το κεφάλαιο της κυριαρχίας του Αντιχρίστου στη Χώρα μας σας μεταφέρουμε τό «ρεζουμέ» όλης αυτής της θλιβερής καταστάσεως, η οποία επικρατεί στην δύστυχη Ελλάδα μας: «ΣΟΚ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. Σε ρυθμό καταιγίδας οι αυτοκτονίες στην Επικράτεια. Πέφτουν από γέφυρες, γκρεμίζονται από μπαλκό-νια, κρέμονται από δέντρα. 14χρονη έπεσε στις ράγες του τρένου στο Μοσχάτο, Άντρας αυτοπυρο-βολήθηκε στο Μαρούσι, Γυναίκα έπεσε στον Ισθμό της Κορίνθου! Ακόμη δύο απόπειρες αυτοκτονίας σε Θεσσαλονίκη και Χανιά» (Βλ. ΜΑΚΕΛΕΙΟ, φ. της 25ης Μαΐου, σελ. 19).

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Οι κ.κ. Τσίπρας, Γαβρόγλου και λοιποί πολέμιοι του Χριστού, θιασώτες του ουδετερόθρη- σκου Κράτους, μανιακοί διώκτες του Ελληνόψυχου Ορθόδοξου παπά, ενώ συγχρόνως εμφανίζονται ως θαυμαστές των Μουφτήδων και υπέρμαχοι του Μωάμεθ μετατρέπουν σε ΚΟΛΑΣΗ την ανθρώπινη Κοινωνία! Θα το φωνάξουμε κι εμείς! «Μάγκες, έχετε ξεφτιλίσει τα πάντα»!

_________Ένας θεοφώτιστος Μοναχός από το Άγιον Όρος μάς έστειλε το εξής μήνυμα: «….Μέ τούς Τούρκους θα έχουμε μπελάδες. Θα υπάρξει αναταραχή, και μάλιστα θα εμπλακούν και άλλοι Ορθόδοξοι, που βρίσκονται βορειότερα (Σέρβοι). Μετά από αυτήν την αναταραχή θα γίνει ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ….Δεν είναι μακρυά ο καιρός.

Να το ξέρετε αυτό. ‘Εφτασε, έφτασε, Κρατηθείτε, λοιπόν, από τον ΘΕΟ και αρπαχτείτε από το φουστάνι της ΠΑΝΑΓΙΑΣ. Μετανοείστε και δείξτε την Πίστη σας στο ΘΕΟ. Χωρίς Αυτόν δεν έχουμε ελπίδα για τίποτα». Εύχομαι η Παναγία μας η Τρυπητή να σκέπει και να αγιάζει και όλους εμάς και όλον τον κόσμο.

+ Ο ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.