ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΈΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΣΤΑ ΜΥΡΑ ΛΑΡΙΣΑΣ! Άναυδος έμεινε ο κόσμος χθες το πρωϊ στην εκκλησία του Αγίου Σπυρίδωνος στα Μύρα Λάρισας όταν νεαροί συγγενείς του κεκοιμημένου που τελούνταν το 40ημερο μνημόσυνο είχαν στηθεί στην είσοδο του Ιερού Ναού και απομάκρυναν μία γυναίκα, επίσης, συγγενικό πρόσωπο του θανόντος με το οποίο είχαν κάποιες διαφορές!

Κανείς δεν έχει δικαίωμα από δημόσιο χώρο και μάλιστα Εκκλησία να τον πετάξει έξω . Πρόκειται για μία παράνομη πράξη που προσβάλει κυρίως τον Ιερό χώρο της Εκκλησίας αλλά και το πρόσωπο του πιστού που προσήλθε στο μνημόσυνο και νεαροί της ζήτησαν επιτακτικά και με επιβλητικό και απειλητικό ύφος την απομάκρυναν απειλώντας την ” στρίψε όπως ήρθες… τώρα… ..΄΄ κτλ, καταγγέλλει η γυναίκα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE
Μάλιστα την έπιασαν από τα χέρια μπροστά στα μάτια της 92χρονης μητέρας της και την πέταξαν έξω από την εκκλησία. Λίγο έλειψε να ρίξουν κάτω και την γριούλα!

Βέβαια ο Ιερέας δεν είχε αντιληφθεί τι έγινε καθώς βρισκόταν στο Ιερό Βήμα.

Οι διαφορές δεν λύνονται μέσα στην Εκκλησία! Τέτοιες μεσαιωνικές αντιλήψεις είναι ανεπίτρεπτες!

Να παρέμβει άμεσα ο μητροπολίτης και οι αρμόδιες Αρχές!, ζητούν συγγενείς της καταγγέλουσας.

Περιμένουμε ακόμα , αλλά η μητρόπολη δεν φαίνεται να έχει τα απαραίτητα αντανακλαστικά!

Αγιε Λαρίσης, προσοχή στους ταραχοποιούς …πιστούς σας που μετατρέπονται σε μπράβους μπροστά στην Εκκλησία σας διότι εκθέτουν την μητρόπολη σας!

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.