ΑΓΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ: Ο ΟΡΘΡΟΣ και η Πανηγυρική ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ τώρα live streaming - Ιερός Ναός Αγίου Βησσαρίωνος της ενορίας Αγίου Νικολάου Πύλης Τρικάλων - Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2022 07.30 - Οι Άγιοι Αθανάσιος ο Μέγας και Κύριλλος οι Πατριάρχες Αλεξανδρείας.

Εκκλησία Live – Θεία Λειτουργία Αγίου Αθανασίου Ζωντανά. Πανηγυρική Θεία Λειτουργία και Όρθρος των Αγίων Αθανασίου του Μέγα και Κυρίλλου των Πατριαρχών Αλεξανδρείας – Ευλογία και Αγιασμός. Θεία Λειτουργία 18 Ιανουαρίου 2022 στις 07.30 το πρωί. Ο Άγιος Αθανάσιος ο Μέγας ο Πατριάρχης Αλεξανδρείας. Ο Άγιος Κύριλλος ο Πατριάρχης Αλεξανδρείας.

ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ: Ακολουθία Όρθρου και Θείας Λειτουργίας Αγίου Αθανασίου του Μεγάλου – Ιερός Ναός Αγίου Βησσαρίωνος Πύλης Τρικάλων – Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2022 07.30.

ΑΓΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ: Ο ΟΡΘΡΟΣ και η Πανηγυρική ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ τώρα live streaming – Ιερός Ναός Αγίου Βησσαρίωνος της ενορίας Αγίου Νικολάου Πύλης Τρικάλων – Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2022 07.30 – Οι Άγιοι Αθανάσιος ο Μέγας και Κύριλλος οι Πατριάρχες Αλεξανδρείας.

ΕΟΡΤΗ ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
ΑΓΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
ΕΟΡΤΗ ΑΓΙΟΥ ΚΥΡΙΛΛΟΥ
ΑΓΙΟΣ ΚΥΡΙΛΛΟΣ

Ζωντανή μετάδοση Ιεράς Ακολουθίας της Τρίτης 18 Ιανουαρίου 2022 της εορτής του Αγίου Αθανασίου του Μέγα και Αγίου Κυρίλλου των Πατριαρχών Αλεξανδρείας με τον Όρθρο και την Πανηγυρική Θεία Λειτουργία live streaming, από τον Ιερό Ναό Αγίου Βησσαρίωνος Πύλης Τρικάλων.

Ιερείς: π. Δημήτριος Κατσαρός

Ώρα έναρξης: 07.30
ΟΡΘΡΟΣ του Αγίου Αθανασίου. Πανηγυρική ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ της εορτής του Αγίου Αθανασίου και Κυρίλλου – Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2022 – Ώρα 07.30 – Εκκλησία Αγίου Βησσαρίωνος Τρικάλων – Όρθρος & Πανηγυρική Θεία Λειτουργία Αγίου Αθανασίου του Μεγάλου. Ιερουργός π. Δημήτριος Κατσαρός.

Αγιοσ Αθανασιοσ
Αθανασιοσ
Αγιου Αθανασιου
Αγιοσ Κυριλλοσ
Κυριλλοσ
Ορθροσ
Θεια Λειτουργια
Παρακληση
18 Ιανουαριου
Божественная литургия
divine liturgy

Ο ευρύχωρος και μεγαλοπρεπής Ιερός Ναός του Αγίου Βησσαρίωνος Τρικάλων κατασκευάστηκε εξ ολοκλήρου από πέτρα και είναι βυζαντινού ρυθμού, σταυρεπίστεγος. Η οροφή του τρούλου απέχει 25 μέτρα από το δάπεδο.

Διαθέτει εντυπωσιακό ξυλόγλυπτο τέμπλο, και τα τελευταία χρόνια ο εσωτερικός διάκοσμός της εμπλουτίστηκε με τοιχογραφίες. Το 2010 κατασκευάστηκαν τα προπύλαια στις δύο εισόδους. Η εκκλησία γιορτάζει στις 14 Σεπτεμβρίου. Την ημέρα εκείνη γίνεται η μεταφορά της Κάρας του Αγίου Βησσαρίωνα από το μοναστήρι του Δουσίκου και η περιφορά της στην κωμόπολη.

Φανούρης Ευστράτιος

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.