ΑΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ : Μέγα σημείο σήμερα 18 Ιανουαρίου 2022 σε εικόνα στην πόρτα του Μοναστηριού του Αγίου Εφραίμ στη Νέα Μάκρη.

Μυρόβλυσε εικόνα του Αγίου Εφραίμ στην πόρτα του Μοναστηριού του σύμφωνα με φωτογραφίες και βίντεο της Ασημίνας Χατζησάββα που βρέθηκε εκεί.

Η εικόνα ήταν τοποθετημένη από πιστούς κάτω από την ψηφιδωτή εικόνα του Αγίου Εφραίμ στην είσοδο του Μοναστηριού μαζί με άλλα τάματα και ευλογίες που καθημερινά τοποθετούν οι προσκυνητές.

Να σημειωθεί πως λόγω του κορονοιού έχει αλλάξει το ωράριο της Μονής και είναι πλέον ανοιχτή μόνο το Σαββατοκύριακο και όχι τις καθημερινές που άνοιγε στις 16:00.

Διαβάστε ακόμη:

ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΙΟΥΔΑ ΘΑΔΔΑΙΟΥ: Η παρακάτω Προσευχή, είναι Προσευχή εννεαημέρου, προς τον Άγιο Ιούδα το Θαδδαίο. Λέγεται, ότι όταν συναντάμε προβλήματα ή όταν δεν φαίνεται να υπάρχει βοήθεια και έχουμε σχεδόν απελπιστεί.

Οι προσευχές του εννεαημέρου πρέπει να λέγονται επτά (7) φορές την ημέρα, επί εννέα (9) συνεχείς ημέρες. Οι προσευχές εισακούγονται την εννάτη και πριν και ποτέ μέχρι τώρα δεν απέτυχαν. Θα λάβετε τη Χάρη που ζητάτε, όσο απραγματοποίητη κι αν φαίνεται.

Η συνέχεια στο άρθρο Προσευχή στον Άγιο Ιούδα το Θαδδαίο

Φανούρης Ευστράτιος

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.