ΑΓΙΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ: Ο ΟΡΘΡΟΣ και η Πανηγυρική ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ τώρα live streaming - Ιερός Ναός Αγίου Βησσαρίωνος της ενορίας Αγίου Νικολάου Πύλης Τρικάλων - Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2022 07.30 - Άγιος Σπυρίδων ο Θαυματουργός.

Εκκλησία Live – Θεία Λειτουργία Αγίου Σπυρίδωνος Ζωντανά. Πανηγυρική Θεία Λειτουργία και Όρθρος του Αγίου Σπυρίδωνα του θαυματουργού – Ευλογία και Προσευχή στον Άγιο Σπυρίδωνα. Θεία Λειτουργία 12 Δεκεμβρίου 2022 στις 07.30 το πρωί. Ο Άγιος Σπυρίδων ο Θαυματουργός ο Επίσκοπος Τριμυθούντος Κύπρου.

ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ: Ακολουθία Όρθρου και Θείας Λειτουργίας του Αγίου Σπυρίδωνος του Επικόπου Τριμυθούντος Κύπρου του θαυματουργού – Ιερός Ναός Αγίου Βησσαρίωνος Πύλης Τρικάλων – Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2022 07.30.

ΑΓΙΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ: Ο ΟΡΘΡΟΣ και η Πανηγυρική ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ τώρα live streaming – Ιερός Ναός Αγίου Βησσαρίωνος της ενορίας Αγίου Νικολάου Πύλης Τρικάλων – Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2022 07.30 – Άγιος Σπυρίδων ο Θαυματουργός.

ΑΓΙΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ
ΕΟΡΤΗ ΑΓΙΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ
ΑΓΙΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝΑΣ

ΑΓΙΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝ: Ζωντανή μετάδοση Ιεράς Ακολουθίας της Δευτέρας 12 Δεκεμβρίου 2022 του Αγίου Σπυρίδωνος του Επικόπου Τριμυθούντος Κύπρου του θαυματουργού με τον Όρθρο και την Πανηγυρική Θεία Λειτουργία live streaming, από τον Ιερό Ναό Αγίου Βησσαρίωνος Πύλης Τρικάλων.

Ιερείς: π. Δημήτριος Κατσαρός

Ώρα έναρξης: 07.30
ΟΡΘΡΟΣ Αγίου Σπυρίδωνα. Πανηγυρική ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ του Αγίου Σπυρίδωνος του θαυματουργού – Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2022 – Ώρα 07.30 – Εκκλησία Αγίου Βησσαρίωνος Τρικάλων – Όρθρος & Πανηγυρική Θεία Λειτουργία με την εορτή του Αγίου Σπυρίδωνος του Επικόπου Τριμυθούντος Κύπρου. Ιερουργός π. Δημήτριος Κατσαρός.

Αγιοσ Σπυριδων
Αγιοσ Σπυριδωνασ
Αγιου Σπυριδωνα
Αγιου Σπυριδωνοσ
Ορθροσ
Θεια Λειτουργια
Παρακληση
12 Δεκεμβριου
Божественная литургия
divine liturgy

Ο ευρύχωρος και μεγαλοπρεπής Ιερός Ναός του Αγίου Βησσαρίωνος Τρικάλων κατασκευάστηκε εξ ολοκλήρου από πέτρα και είναι βυζαντινού ρυθμού, σταυρεπίστεγος. Η οροφή του τρούλου απέχει 25 μέτρα από το δάπεδο. Διαθέτει εντυπωσιακό ξυλόγλυπτο τέμπλο, και τα τελευταία χρόνια ο εσωτερικός διάκοσμός της εμπλουτίστηκε με τοιχογραφίες. Το 2010 κατασκευάστηκαν τα προπύλαια στις δύο εισόδους. Η εκκλησία γιορτάζει στις 12 Δεκεμβρίου. Την ημέρα εκείνη γίνεται η μεταφορά της Κάρας του Αγίου Βησσαρίωνα από το μοναστήρι του Δουσίκου και η περιφορά της στην κωμόπολη.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.