ΕΣΠΕΡΙΝΟΣ: Ακολουθία Πανηγυρικού Εσπερινού Οσίου Ιωάννου του Ρώσου του Ομολογητή και Θαυματουργού - Ιερός Ναός Αγίου Βησσαρίωνος Πύλης Τρικάλων - Πέμπτη 26 Μαΐου 2022 19.00.

Εκκλησία Live – Εσπερινός Αγίου Ιωάννου του Ρώσου Ζωντανά. Πανηγυρικός Εσπερινός του Οσίου Ιωάννη του Ρώσσου του Θαυματουργού και Ομολογητού – Ευλογία και Αγιασμός. Εσπερινός 26 Μαΐου 2022 στις 19.00 το απόγευμα. Ο Όσιος Ιωάννης ο Ρώσος ο Ομολογητής και Θαυματουργός.

ΕΣΠΕΡΙΝΟΣ: Ακολουθία Πανηγυρικού Εσπερινού Οσίου Ιωάννου του Ρώσου του Ομολογητή και Θαυματουργού – Ιερός Ναός Αγίου Βησσαρίωνος Πύλης Τρικάλων – Πέμπτη 26 Μαΐου 2022 19.00.

ΟΣΙΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ ΡΩΣΟΥ: Ο Πανηγυρικός ΕΣΠΕΡΙΝΟΣ τώρα live streaming – Ιερός Ναός Αγίου Βησσαρίωνος της ενορίας Αγίου Νικολάου Πύλης Τρικάλων – Πέμπτη 26 Μαΐου 2022 19.00 – Ο Άγιος Ιωάννης ο Ρώσσος ο Ομολογητής και Θαυματουργός.

ΕΟΡΤΗ ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ ΡΩΣΟΥ
ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΡΩΣΟΣ
ΕΟΡΤΗ ΟΣΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΡΩΣΟΥ
ΟΣΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΡΩΣΟΣ

Ζωντανή μετάδοση Ιεράς Ακολουθίας της Πέμπτης 26 Μαΐου 2022 της εορτής του Αγίου Ιωάννη του Ρώσσου του Θαυματουργού με την παράκληση και τον Πανηγυρικό Εσπερινό live streaming, από τον Ιερό Ναό Αγίου Βησσαρίωνος Πύλης Τρικάλων.

Ιερείς: π. Δημήτριος Κατσαρός

Ώρα έναρξης: 19.00
ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΡΩΣΟΣ Εσπερινός. Πανηγυρικός ΕΣΠΕΡΙΝΟΣ της εορτής του Αγίου Ιωάννου του Ρώσου του Ομολογητή – Πέμπτη 26 Μαΐου 2022 – Ώρα 19.00 – Εκκλησία Αγίου Βησσαρίωνος Τρικάλων – Παράκληση και Εσπερινός Οσίου Ιωάννη Ρώσσου. Ιερουργός π. Δημήτριος Κατσαρός.

Αγιοσ Ιωαννησ
Ιωαννησ
Αγιου Ιωαννου
Όσιοσ Ιωαννησ
Οσιου Ιωαννη
Ρωσοσ
Εσπερινοσ
Παρακληση
26 Μαιου
vesper service
Божественная литургия
divine liturgy

Ο ευρύχωρος και μεγαλοπρεπής Ιερός Ναός του Αγίου Βησσαρίωνος Τρικάλων κατασκευάστηκε εξ ολοκλήρου από πέτρα και είναι βυζαντινού ρυθμού, σταυρεπίστεγος. Η οροφή του τρούλου απέχει 25 μέτρα από το δάπεδο. Διαθέτει εντυπωσιακό ξυλόγλυπτο τέμπλο, και τα τελευταία χρόνια ο εσωτερικός διάκοσμός της εμπλουτίστηκε με τοιχογραφίες. Το 2010 κατασκευάστηκαν τα προπύλαια στις δύο εισόδους. Η εκκλησία γιορτάζει στις 14 Σεπτεμβρίου. Την ημέρα εκείνη γίνεται η μεταφορά της Κάρας του Αγίου Βησσαρίωνα από το μοναστήρι του Δουσίκου και η περιφορά της στην κωμόπολη.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.