ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ - ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ Live: Άγιος Βησσαρίων Πύλης - 25 Απριλίου 2022 Ζωντανά. Εκκλησία Live - Θεία Λειτουργία του Αγίου Γεωργίου Ζωντανά. Πανηγυρική Θεία Λειτουργία και Όρθρος του Αγίου Γεωργίου του Μεγαλομάρτυρα και Τροπαιοφόρου - Ευλογία και Αγιασμός. Θεία Λειτουργία 25 Απριλίου 2022 στις 07.00 το πρωί. Ο Άγιος Γεώργιος ο Τροπαιοφόρος και Μεγαλομάρτυρας.

ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ: Ακολουθία Όρθρου και Θείας Λειτουργίας Αγίου Γεωργίου του Τροπαιοφόρου – Ιερός Ναός Αγίου Βησσαρίωνος Πύλης Τρικάλων – Δευτέρα του Πάσχα 25 Απριλίου 2022 07.00.

Σήμερα 25 Απριλίου 2022 συμψάλλεται εκ μεταθέσεως και η ακολουθία του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Γεωργίου ως μη ψαλείσα κατά την ημέρα της μνήμης αυτού.

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο YouTube

ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ: Ο ΟΡΘΡΟΣ και η Πανηγυρική ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ τώρα live streaming – Ιερός Ναός Αγίου Βησσαρίωνος της ενορίας Αγίου Νικολάου Πύλης Τρικάλων – Δευτέρα 25 Απριλίου 2022 07.00 – Ο Άγιος Γεώργιος ο Μεγαλομάρτυρας και Τροπαιοφόρος.

Ζωντανή μετάδοση Ιεράς Ακολουθίας της Δευτέρας της Διακαινησίμου 25 Απριλίου 2022 της εορτής Αγίου Μεγαλομάρτυρος Γεωργίου του Τροπαιοφόρου με τον Όρθρο και την Πανηγυρική Θεία Λειτουργία live streaming, από τον Ιερό Ναό Αγίου Βησσαρίωνος Πύλης Τρικάλων.

Ιερείς: π. Δημήτριος Κατσαρός

Ώρα έναρξης: 07.00
ΟΡΘΡΟΣ του Αγίου Γεωργίου. Πανηγυρική ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ της εορτής του Αγίου Γεωργίου του Μεγαλομάρτυρα – Δευτέρα 25 Απριλίου 2022 – Ώρα 07.00 – Εκκλησία Αγίου Βησσαρίωνος Τρικάλων – Όρθρος & Πανηγυρική Θεία Λειτουργία Αγίου Γεωργίου του Τροπαιοφόρου. Ιερουργός π. Δημήτριος Κατσαρός.

Ο ευρύχωρος και μεγαλοπρεπής Ιερός Ναός του Αγίου Βησσαρίωνος Τρικάλων κατασκευάστηκε εξ ολοκλήρου από πέτρα και είναι βυζαντινού ρυθμού, σταυρεπίστεγος. Η οροφή του τρούλου απέχει 25 μέτρα από το δάπεδο. Διαθέτει εντυπωσιακό ξυλόγλυπτο τέμπλο, και τα τελευταία χρόνια ο εσωτερικός διάκοσμός της εμπλουτίστηκε με τοιχογραφίες. Το 2010 κατασκευάστηκαν τα προπύλαια στις δύο εισόδους. Η εκκλησία γιορτάζει στις 14 Σεπτεμβρίου. Την ημέρα εκείνη γίνεται η μεταφορά της Κάρας του Αγίου Βησσαρίωνα από το μοναστήρι του Δουσίκου και η περιφορά της στην κωμόπολη.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.