Ανακοίνωση προς Υπουργούς Δικαιοσύνης και Παιδείας

Με μια σκληρή-ηρωική ανακοίνωση το Άγιο Όρος βγαίνει μπροστά, επίσημα, και παίρνει θέση για το φλέγον θέμα του μαθήματος των Θρησκευτικών όπως επίσης και για το νομοσχέδιο αλλαγής φύλου.

Αναφέρουν για Θρησκευτικά:

΄΄Όσον αφορά το δεύτερο θέμα παρά την εκπεφρασμένη θέση της Πολιτείας για συνεργασία με την επιτροπή της Εκκλησίας δια του περιεχομένου του μαθήματος των θρησκευτικών πληροφορούμεθα ότι διενεμήθησαν εις τους Μαθητάς, φάκελοι μαθήματος με τους οποίους οι Ορθόδοξοι μαθητές θα διδάσκονται ένα πανθρησκειακό μάθημα……

και συνεχίζουν:

΄΄Κατόπιν τούτων πως είναι δυνατόν να μην σταθούμε στο πλευρό των γονέων που αναγκάζονται να επιστρέψουν τους απαράδεκτους φακέλους?

Παρακαλούμε όπως αποσύρητε τους ανωτέρω φακέλους και επιτρέψετε την προσωρινή χρήση των υπαρχόντων βιβλίων έως την οριστική διευθέτηση του περιεχομένου του μαθήματος.

Η ανακοίνωση:

Το Άγιο Όρος λέει ΟΧΙ στα νέα Θρησκευτικά-Ζητά να αποσυρθούν-επίσημη ανακοίνωση

Το Άγιο Όρος λέει ΟΧΙ στα νέα Θρησκευτικά-Ζητά να αποσυρθούν-επίσημη ανακοίνωση

 

Οι Άγιοι Πατέρες αφουγκραζόμενοι την Ελληνική Κοινωνία με θάρρος και αποφασιστικότητα  πήραν ξεκάθαρη θέση στον αγώνα κατά της ισοπέδωσης των αρχών, των αξιών, των θεμελίων της Αληθινής Ορθόδοξης Πίστεως. Ήλθε η ώρα όλοι εμείς οι γονείς να σκεφτούμε τα παιδιά μας και να δράσουμε.

Στηρίζουμε την πρωτοβουλία ΄΄Λέμε ΟΧΙ στα νέα Θρησκευτικά΄΄ στον παρακάτω σύνδεσμο:

 

https://www.facebook.com/lemeOXIsnt/

 

 

 

 

Καραγιάννης Ανδρέας

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.