Η εμμονή σε φαντασιώσεις , σε πράγματα τα οποία δεν ισχύουν και το χειρότερο ,η μετατροπή από κάποιους του γεγονότος της πανδημίας δίνοντας του μια μεταφυσική και θρησκευτική χροιά, αυτό ήταν το πιο εγκληματικό στην υπόθεση γιατί παρέσυρε πολλούς ανθρώπους.

Υπάρχουν ακόμη κρούσματα στο Άγιον Όρος, κάποιοι νοσούν ελαφρά και είναι στα μοναστήρια τους και στα κελιά ενώ κάποιοι άλλοι δυστυχώς έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Πέραν από το ότι νοσούν πατέρες, μαθαίνουμε ότι έχουν φύγει από τη ζωή αρκετοί.

Όσο και να κωφεύεις, το πρόβλημα είναι εδώ και σου χτυπάει την πόρτα. Είσαι υποχρεωμένος στην έννοια της Δημοκρατίας να έχεις το δικαίωμα του λόγου, ΝΑΙ.

Πρέπει όμως να το κρατάς για τον εαυτό σου και να μην παρασύρεις ανθρώπους. Δεν θες να κάνεις το εμβόλιο; Τουλάχιστον προστάτεψε τα άτομα που σε πλησιάζουν.

Αυτό το οφείλεις.

Είναι εγκληματική η αδιαφορία, δεν ισχύει το ΄΄επειδή εγώ είμαι Χριστιανός, θα σωθώ΄΄.

Στο Άγιο Όρος υπάρχουν άνθρωποι πουν δεν πιστεύουν πως ο κορονοιός είναι φονικός, αν από την πρώτη μέρα παίρναμε μέτρα θα είχε εξαφανιστεί το πρόβλημα.

Σεβόμαστε την επιστήμη, είναι η φώτιση του Θεού στον άνθρωπο. Η Επιστήμη θεωρείται από τους πατέρες της Εκκλησίας αποκάλυψη μέρους του Θεού.

Μην ακούτε τις φανατικές φωνές.

Φανούρης Ευστράτιος

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.