ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE - ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ : Απίστευτα σκηνικά που προσβάλουν τον Ορθόδοξο Χριστιανισμό λαμβάνουν χώρα κάθε μέρα στην καρδιά του Αγίου Όρους, στις Καρυές.

Ελάχιστα μέτρα από την Ιερά Κοινότητα στο Άγιον Όρος βρίσκεται το λεγόμενο κονάκι της Ιεράς Μονής Εσφιγμένου όπου διαμένει η παρανόμως διωγμένη επίσημη αδελφότητα της Ιεράς Μονής Εσφιγμένου υπό του Καθηγουμένου Αυτής, Πανοσ Αρχιμανδρίτου Βαρθολομαίου.

Ακριβώς δίπλα στο κονάκι της Εσφιγμένου, στον ίδιο τοίχο βρίσκεται ένα σχεδόν ετοιμόρροπο κτίσμα σε κακά χάλια εις το οποίο διαμένουν κάποιοι από τους ΓΟΧ Καταληψίες που τόσα χρόνια παρανομούν εις βάρος της Ιεράς Μονής Εσφιγμένου αλλά και του Αγίου Όρους γενικότερα.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE, οι ΓΟΧ καταληψίες προπονούνται καθημερινά ως άλλα ΄΄Τάγματα Εφόδου΄΄ από ψευτοηγούμενο τους Μεθόδιο. Όπως αναφέρουν πηγές στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE, τους ξυπνάει μέσα στη νύκτα για να τους έχει σε ετοιμότητα σε περίπτωση που η αστυνομία προσπαθήσει να επιβάλει το νόμο επιτέλους και παύσει την παράνομη κατάληψή τους.

Μέσα σε ένα σκηνικό πολέμου, έχουν μετατρέψει το κτήριο στην καρδιά του Αγίου Όρους σε φρούριο, έχουν εγκαταστήσει καθρέπτες εξωτερικούς στα παράθυρα για να ελέγχουν το μονοπάτι και ποιος έρχεται και πότε ενώ καθημερινά ακούγονται οι φωνές του Μεθόδιου να δίνει στρατιωτικά παραγγέλματα και να λέει στους καταληψίες πως το Μοναστήρι είναι το σπίτι σας, μην πάτε πουθενά.

Την ίδια στιγμή, οποιοσδήποτε προσπαθήσει να περάσει έξω από το κτήριο τους τον προπηλακίζουν με τελευταίο θύμα τους τον εκδότη του ομίλου ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE Ανδρέα Καραγιάννη που βρέθηκε στο Άγιον Όρος.

Το παράδοξο είναι πως ειδικά αυτές τις ημέρες που επισκέπτεται το Άγιον Όρος ο Οικουμενικός Πατριάρχης, υπάρχουν πολύ ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις οι οποίες όμως κάθονται και κοιτούν απλά τους καταληψίες.

Κατά την είσοδο του Πατριάρχη συνέβη το εξής τραγελαφικό στις Καρυές. Ενώ ο Πατριάρχης, η Πνευματική και Πολιτική Ηγεσία του Αγίου Όρους, η πολιτική ηγεσία της χώρας (Υπουργοί κλπ), ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας βρίσκονταν στο Πρωτάτο , ούτε 20 μέτρα από εκεί οι καταληψίες ήταν μέσα στο φρούριο τους και φώναζαν.

Πόσα περισσότερα θέλουμε για να κάνουμε κάτι; Πότε θα αποφασίσει επιτέλους η Πολιτεία να δράσει;

Κατάληψη Εσφιγμένου Καρυές

Κατάληψη Εσφιγμένου

Καραγιάννης Ανδρέας

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.