ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE- ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ- ΑΓΙΟΙ ΙΣΙΔΩΡΟΙ ΛΥΚΑΒΗΤΤΟΥ: Ανατροπή στην υπόθεση των Αγίων Ισιδώρων Λυκαβηττού, έφυγαν οι Ιερείς από τη Μονή Πεντέλης και επανήλθε ο στενός συνεργάτης και φίλος του π Δημητρίου Λουπασάκη, π Δημήτριος.

ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΤΗΣ σήμερα η Αγία Βαρβάρα μας! Χαρμόσυνη ημέρα για τους πιστούς στην Εκκλησία των Αγίων Ισιδώρων Λυκαβηττού όταν διαπίστωσαν πως επέστρεψαν οι Ιερείς, φίλοι και συνεργάτες του ΗΡΩΑ ΙΕΡΕΑ, π Δημητρίου Λουπασάκη σήμερα στον Λυκαβηττό.

Συγκεκριμένα σήμερα Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2022 τελέσθηκε η ακολουθία του Όρθρου και η Θεία Λειτουργία προεξάρχοντος του π Δημητρίου, ενός άξιου Ιερέα που στηρίζει και αγαπά τον παπα Δημήτρη πάνω από 20 χρόνια και έχει βοηθήσει σημαντικά για την ανάδειξη του έργου στους Αγίους Ισιδώρους.

Η αποχώρηση των εγκάθετων Ιερέων από την Μονή Πεντέλης και την Αρχιεπισκοπή, σηματοδοτεί μια στροφή στο ζήτημα των Αγίων Ισιδώρων, δείχνοντας πως Αρχιεπίσκοπος και Εκκλησία είναι πρόθυμοι να κάνουν πίσω στην απόφαση εκδίωξης του π Δημητρίου, ακούγοντας τους εκατομμύρια πιστούς και όχι 2, 3 Ιεράρχες.

Να σημειωθεί πως παρά την παραφιλολογία, όλα τα πνευματικά τέκνα του παπα Δημήτρη ήταν εκεί, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΛΑΒΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΧΑΡΤΙ που να τους προτρέπει σε αποχώρηση από τον Ναό ή μετάβαση σε άλλη Εκκλησία.

Καραγιάννης Ανδρέας

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.

2 Σχόλια

Νεότερο
Καλύτερο Νεότερο Παλαιότερο
1
Σ. Παπαδημητρίου

Τελικως τι συμβαίνει με τους αγ. Ισιδωρους ... Είναι αντιφατικες οι πληροφορίες...Εκδιώχθηκε ο π. Δημήτριος και λειτουργεί κάπου αλλού ,πχ. Αγ. Γεώργιο Ζωγραφου?

2
Aggeliki Skoutari

Χαρμόσυνο νέο!!!!
Δόξα τω θεώ πάντων ένεκεν!!!Ευχόμεθα να επιστρέψει ο πατέρας Δημήτριος σύντομα κοντά μας ...ορφανέψαμε...να ακούσουμε πάλι τις καμπάνες να χτυπούν χαρμόσυνα!!!!