ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE: Μεγάλο το κενό στους Αγίους Ισιδώρους Λυκαβηττού η απουσία του ήρωα Ιερέα π Δημητρίου Λουπασάκη - Θλίψη στους πιστούς.

ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE: Μεγάλο το κενό στους Αγίους Ισιδώρους Λυκαβηττού η απουσία του ήρωα Ιερέα π Δημητρίου Λουπασάκη – Θλίψη στους πιστούς για τον πνευματικό τους πατέρα, για το πόσο έχει διωχθεί και συκοφαντηθεί.

Κάθε χρόνο, Μεγάλη Πέμπτη, κατά την ακολουθία των Παθών και στην ανάγνωση των δώδεκα ευαγγελίων, ο π Δημήτριος Λουπασάκης σήκωνε από κάτω, από τα σκαλιά της κάτω πύλης των Αγίων Ισιδώρων Λυκαβηττού, έναν μεγάλο και πολύ βαρύ ξύλινο Σταυρό του Κυρίου μας.

Με κόπο και μεγάλη προσπάθεια, αλλά μεγάλη πνευματική δύναμη σήκωνε στους ώμους τον βαρύ αυτόν Σταυρό μέχρι πάνω, περνούσε από όλα τα σκαλιά και κατέληγε στον ναό στην κορυφή, στην Εκκλησία των Αγίων Ισιδώρων.

Πιστοί συγκλονισμένοι έβλεπαν τον π Δημήτριο να κουράζεται, να μοχθεί αλλά συνάμα να δακρύζει κουβαλώντας τον Σταυρό του Κυρίου μας.

Κάθε τόσο Μοναχοί από τη Συνοδεία του έσπευδαν να σκουπίσουν τον ιδρώτα από το πρόσωπό του και εκείνος συνέχιζε, συνέχιζε να κουβαλά τον Σταυρό για τη Σωτηρία όλων μας.

Ευχόμαστε και προσευχόμαστε να γίνει το μεγάλο ΘΑΥΜΑ και να είναι φέτος μαζί μας στους Αγίους Ισιδώρους Λυκαβηττού, εκεί όπου ανήκει.

Καραγιάννης Ανδρέας
Γράψε το σχόλιό σουΣχόλια (1)
 1. Μάγδα Λαγουταρη 3 μήνες πριν

  Μας λείπει τόσο πολύ
  Γιατί δεν μας ακούει κανείς;
  Σε όλες τις ιστοσελίδες χιλιάδες πιστοί τον αναζητούν.
  Μόνο αυτός ήταν κάθε μέρα κοντά μας με θεία λειτουργία.
  Τώρα κανείς δεν λειτουργεί κάθε μέρα για μας.
  Αυτό δεν είναι προσφορά του ιερέα στον λαό του Θεού; Να ιερουργει, τι καλύτερο.

  ΑπάντησηΆκυρο

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.