Άγιοι Ανάργυροι. Άγιοι Κοσμάς και Δαμιανός οι Ανάργυροι - 1 Ιουλίου 2021 - Ώρα 07.30 - Εκκλησία Αγίων Ισιδώρων Λυκαβηττού - Όρθρος και την Θεία Λειτουργία της εορτής των Αγίων Αναργύρων Κοσμά και Δαμιανού των Θαυματουργών. Ιερουργός Δημήτριος Λουπασάκης.

Εκκλησία Live – Θεία Λειτουργία Ζωντανά. Άγιοι Κοσμάς και Δαμιανός οι Ανάργυροι εκ Ρώμης οι Θαυματουργοί – Όρθρος Αγίων Αναργύρων Κοσμά και Δαμιανού.

Δείτε σε βίντεο για τον βίο των Αγίων Κοσμά και Δαμιανού των Αναργύρων και θαυματουργών.

Άγιοι Ανάργυροι Κοσμάς και Δαμιανός: Ο Όρθρος και η Πανηγυρική Θεία Λειτουργία τώρα Άγιοι Ισιδωροι – Ιερός Ναός Αγίων Ισιδώρων Λυκαβηττού – Πέμπτη 1 Ιουλίου 2021 07.30.

Ζωντανή μετάδοση Ιεράς Ακολουθίας 1 Ιουλίου 2021 με τον Όρθρο και την Πανηγυρική Θεία Λειτουργία live streaming των Αγίων Αναργύρων, από τον Ιερό Ναό Αγίων Ισιδώρων Λυκαβηττού.

Ιερείς: π. Δημήτριος Λουπασάκης

Ώρα έναρξης: 07.30
Άγιοι Ανάργυροι. Άγιοι Κοσμάς και Δαμιανός οι Ανάργυροι – 1 Ιουλίου 2021 – Ώρα 07.30 – Εκκλησία Αγίων Ισιδώρων Λυκαβηττού – Όρθρος και την Θεία Λειτουργία της εορτής των Αγίων Αναργύρων Κοσμά και Δαμιανού των Θαυματουργών. Ιερουργός Δημήτριος Λουπασάκης.

Το εκκλησάκι των Αγίων Ισιδώρων βρίσκεται στην δυτική πλευρά του λόφου Λυκαβηττού Αθηνών κτισμένο μέσα στο μεγαλύτερο σπήλαιο τού λόφου. Σύμφωνα με την παράδοση, το σπήλαιο αυτό ήταν χώρος ασκητικής ζωής των χριστιανών των πρώτων αιώνων.

Φανούρης Ευστράτιος

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.