Τον Αγιασμό ενάρξεως λειτουργίας της Σχολής Βυζαντινής και Παραδοσιακής Μουσικής της Ιεράς Μητρόπολης Κηφισίας, Αμαρουσίου, Ωρωπού και Μαραθώνος, καθώς και του Κοινωνικού Φροντιστηρίου που εδρεύουν στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του ομωνύμου Δήμου τέλεσε την Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2022 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κηφισίας κ. Κύριλλος.

Στην τελετή του Αγιασμού παρέστησαν ο Δήμαρχος Μεταμόρφωσης κ. Ευστράτιος Σαραούδας, ο Διευθυντής της Σχολής Βυζαντινής & Παραδοσιακής Μουσικής, π. Χρίστος Κυριακόπουλος, Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος της Ιεράς Μητροπόλεως, η Διευθύντρια του Κοινωνικού Φροντιστηρίου κ. Αικατερίνη Καραμπάτσου, ο Υπεύθυνος λειτουργίας της Σχολής Βυζαντινής & Παραδοσιακής Μουσικής, π. Σωτήριος Αλεβιζάκης, προιστάμενος του Ι.Ν. Μεταμορφώσεως του ομωνύμου Δήμου, καθηγητές της Σχολής και του Κοινωνικού Φροντιστηρίου, καθώς και μαθητές αυτών.

Μίλησαν οι Διευθυντές της Σχολής Βυζαντινής & Παραδοσιακής Μουσικής και του Κοινωνικού Φροντιστηρίου για το έργο που επιτελείται και εν τέλει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κηφισίας, Αμαρουσίου, Ωρωπού και Μαραθώνος κ. Κύριλλος επαίνεσε όλους όσους εργάζονται στους τομείς αυτούς.

Στο τέλος ο Σεβασμιώτατος απένειμε τα πτυχία και τα διπλώματα στους σπουδαστές που αποφοίτησαν από τη Σχολή Βυζαντινής & Παραδοσιακής Μουσικής κατά το σχολικό έτος 2021-2022, ενώ επέδωσε βραβείο στους μαθητές του Κοινωνικού Φροντιστηρίου που εισήχθησαν στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.