Την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου, μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας, ο Σεβασμ. Μητροπολίτης κ. Γεράσιμος τέλεσε τον Αγιασμό επί τη ενάρξει της νέας κατηχητικής χρονιάς στην Ενορία του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Μεγάλης Παναγίας Νεαπόλεως.

Ο Σεβασμιώτατος καλωσόρισε με ιδιαίτερη χαρά τα παιδιά στην έναρξη της λειτουργίας του κατηχητικού σχολείου της Ενορίας, λέγοντας: «Οι διδάσκαλοί σας θα σας βοηθήσουν και φέτος, με την ερμηνεία και την ανάλυση του Ευαγγελίου του Θεού, να κατανοήσετε τι μας προσφέρει ο Χριστός και πώς γινόμαστε φίλοι με Αυτόν. Θα σας βοηθήσουν μέσα από όλες τις δραστηριότητες που προσφέρονται να αναπτύξετε την ισορροπία μεταξύ σώματος και ψυχής, που είναι και το ποθούμενο.

Χαιρόμαστε που αυτό το πνευματικό σχολείο της Μεγάλης Παναγίας, μετά από τρία χρόνια λειτουργίας, αυξάνει διαρκώς. Θα γίνουμε όλοι μαζί και φέτος μία νεανική ομάδα που θα μάθει να αγαπά τον Χριστό και τους ανθρώπους, που θα μάθει να συμμετέχει στα Μυστήρια της Εκκλησίας, μία ομάδα που θα μάθει να συνυπάρχει, να συνεργάζεται, να προοδεύει και να στρέφεται προς τη Βασιλεία των Ουρανών».

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.