ΑΓΙΑΣ ΑΝΝΗΣ: Ο ΟΡΘΡΟΣ και η Πανηγυρική ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ τώρα live streaming - Ιερός Ναός Αγίου Βησσαρίωνος της ενορίας Αγίου Νικολάου Πύλης Τρικάλων - Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2022 07.30 - Σύλληψη της Αγίας Άννας.

Εκκλησία Live – Θεία Λειτουργία Συλλήψεως της Αγίας Άννης Ζωντανά. Πανηγυρική Θεία Λειτουργία και Όρθρος της Σύλληψης της Αγίας Άννης μητρός της Παναγίας – Ευλογία και Προσευχή κατά της ατεκνίας. Θεία Λειτουργία 9 Δεκεμβρίου 2022 στις 07.30 το πρωί. Η Σύλληψη της Αγίας Άννης μητρός της Υπεραγίας Θεοτόκου. Η θαυματουργή ευχή που λύει τα δεσμά της ατεκνίας.

Θα διαβαστεί η θαυματουργική ευχή στην Αγία Άννα υπέρ της ευτεκνίας για τα άτεκνα ζευγάρια.

ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ: Ακολουθία Όρθρου και Θείας Λειτουργίας της Συλλήψεως της Αγίας Άννης μητρός της Παναγίας με την προσευχή κατά της ατεκνίας – Ιερός Ναός Αγίου Βησσαρίωνος Πύλης Τρικάλων – Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2022 07.30.

ΑΓΙΑΣ ΑΝΝΗΣ: Ο ΟΡΘΡΟΣ και η Πανηγυρική ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ τώρα live streaming – Ιερός Ναός Αγίου Βησσαρίωνος της ενορίας Αγίου Νικολάου Πύλης Τρικάλων – Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2022 07.30 – Σύλληψη της Αγίας Άννας.

ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΤΕΚΝΟΓΟΝΙΑΣ
ΕΟΡΤΗ ΑΓΙΑΣ ΑΝΝΑΣ
ΑΓΙΑ ΑΝΝΑ

ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΕΥΤΕΚΝΙΑΣ: Ζωντανή μετάδοση Ιεράς Ακολουθίας της Παρασκευής 9 Δεκεμβρίου 2022 της Σύλληψης της Αγίας Άννης μητρός της Υπεραγίας Θεοτόκου και η ευχή κατά της ατεκνίας με τον Όρθρο και την Πανηγυρική Θεία Λειτουργία live streaming, από τον Ιερό Ναό Αγίου Βησσαρίωνος Πύλης Τρικάλων.

Ιερείς: π. Δημήτριος Κατσαρός

Ώρα έναρξης: 07.30
ΟΡΘΡΟΣ Αγίας Άννης. Πανηγυρική ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ της Συλλήψεως της Αγίας Άννης μητρός της Υπεραγίας Θεοτόκου – Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2022 – Ώρα 07.30 – Εκκλησία Αγίου Βησσαρίωνος Τρικάλων – Όρθρος & Πανηγυρική Θεία Λειτουργία με την εορτή της Αγίας Άννας με την ευχή τεκνογονίας. Ιερουργός π. Δημήτριος Κατσαρός.

Ευχη
Προσευχη
Ευχη τεκνογονιασ
Προσευχη τεκνογονιασ
Αγια Αννα
Αγια Αννη
Αγιασ Αννασ
Αγιασ Αννησ
Συλληψη Αγιασ Αννασ
Συλληψη Αγιασ Αννησ
Ορθροσ
Θεια Λειτουργια
Παρακληση
9 Δεκεμβριου
Божественная литургия
divine liturgy

Ο ευρύχωρος και μεγαλοπρεπής Ιερός Ναός του Αγίου Βησσαρίωνος Τρικάλων κατασκευάστηκε εξ ολοκλήρου από πέτρα και είναι βυζαντινού ρυθμού, σταυρεπίστεγος. Η οροφή του τρούλου απέχει 25 μέτρα από το δάπεδο. Διαθέτει εντυπωσιακό ξυλόγλυπτο τέμπλο, και τα τελευταία χρόνια ο εσωτερικός διάκοσμός της εμπλουτίστηκε με τοιχογραφίες. Το 2010 κατασκευάστηκαν τα προπύλαια στις δύο εισόδους. Η εκκλησία γιορτάζει στις 9 Δεκεμβρίου. Την ημέρα εκείνη γίνεται η μεταφορά της Κάρας του Αγίου Βησσαρίωνα από το μοναστήρι του Δουσίκου και η περιφορά της στην κωμόπολη.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.