ΣΑΡΑΝΤΑΛΕΙΤΟΥΡΓΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ: Ακολουθία Όρθρου και Θείας Λειτουργίας Αγίας Άννης μητέρας της Παναγίας και η ευχή κατά της ατεκνίας - Ιερός Ναός Αγίου Βησσαρίωνος Πύλης Τρικάλων - Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2021 18.00. Σαρανταλείτουργο Χριστουγέννων 25η ημέρα.

Εκκλησία Live – Ιερά Ακολουθία Σαρανταλείτουργου Ζωντανά. Παράκληση και εσπερινός Συλλήψεως της Αγίας Άννης της Μητρός της Θεοτόκου – Ευλογία και Αγιασμός. Σαρανταλείτουργο Χριστουγέννων 9 Δεκεμβρίου 2021. Η Σύλληψη της Αγίας Άννης μητρός της Υπεραγίας Θεοτόκου. Η θαυματουργή ευχή που λύει τα δεσμά της ατεκνίας.

ΣΑΡΑΝΤΑΛΕΙΤΟΥΡΓΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ: Ακολουθία Όρθρου και Θείας Λειτουργίας Αγίας Άννης μητέρας της Παναγίας και η ευχή κατά της ατεκνίας – Ιερός Ναός Αγίου Βησσαρίωνος Πύλης Τρικάλων – Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2021 18.00. Σαρανταλείτουργο Χριστουγέννων 25η ημέρα.

ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ: Η ακολουθία του Όρθρου και της Θείας Λειτουργίας τελείται την εσπέρα ανήμερα της εορτής προς διευκόλυνση παρουσίας των πιστών στον Ιερό Ναό τις καθημερινές κατά το Άγιο και Ιερό Σαρανταλείτουργο των Χριστουγέννων.

Θα διαβαστεί η θαυματουργική ευχή στην Αγία Άννα υπέρ της ευτεκνίας για τα άτεκνα ζευγάρια.

Ζωντανή μετάδοση Ιεράς Ακολουθίας Σαρανταλείτουργου Χριστουγέννων 9 Δεκεμβρίου 2021 με τον Παρακλητικό Κανόνα της Συλλήψεως της Αγίας Άννης της Μητρός της Θεοτόκου. live streaming, από τον Ιερό Ναό Αγίου Βησσαρίωνος της ενορίας Αγίου Νικολάου Πύλης Τρικάλων.

Ιερείς: π. Δημήτριος Κατσαρός

Ώρα έναρξης: 18.00
ΑΓΙΑ ΑΝΝΑ: Ακολουθία Όρθρου και Θείας Λειτουργίας – Εσπέρα Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2021 – Ώρα 18.00 – Εκκλησία Αγίου Βησσαρίωνος Τρικάλων – Σαρανταλείτουργο Χριστουγέννων. Ιερουργός π. Δημήτριος Κατσαρός.

Αννα
Αγια Αννα
Αννη
Αγια Αννη
Συλληψη της Αγιας Αννης
Ευχη
Θαυματουργικη ευχη
Σαρανταλειτουργο
Σαρανταλειτουργο Χριστουγεννων
Ορθροσ
Θεια Λειτουργια
Εσπερινοσ
Παρακληση
Χριστουγεννα
Νηστεια
Σαρακοστη
Σαρακοστη Χριστουγεννων
9 Δεκεμβριου
Божественная литургия

Ο ευρύχωρος και μεγαλοπρεπής Ιερός Ναός του Αγίου Βησσαρίωνος Τρικάλων κατασκευάστηκε εξ ολοκλήρου από πέτρα και είναι βυζαντινού ρυθμού, σταυρεπίστεγος. Η οροφή του τρούλου απέχει 25 μέτρα από το δάπεδο.

Διαθέτει εντυπωσιακό ξυλόγλυπτο τέμπλο, και τα τελευταία χρόνια ο εσωτερικός διάκοσμός της εμπλουτίστηκε με τοιχογραφίες. Το 2010 κατασκευάστηκαν τα προπύλαια στις δύο εισόδους. Η εκκλησία γιορτάζει στις 14 Σεπτεμβρίου. Την ημέρα εκείνη γίνεται η μεταφορά της Κάρας του Αγίου Βησσαρίωνα από το μοναστήρι του Δουσίκου και η περιφορά της στην κωμόπολη.

Φανούρης Ευστράτιος
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.