ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ

Στην Αρχιεπισκοπική Περιφέρεια Northcote στη Βικτώρια ξεκίνησαν οι ιδιαίτερες συναντήσεις νέων, με τον Αγιασμό των οποίο τέλεσε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Κερασούντος κ. Ευμένιος, εκπροσωπώντας τον Σεβασμιώτατο Αρχιεπίσκοπο Αυστραλίας κ. Μακάριο.
Η πρώτη Σύναξη Νέων πραγματοποιήθηκε στην Ενορία Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Thomastown, όπου και τελέστηκε ο εναρκτήριος Αγιασμός.

Αντίστοιχες Συνάξεις θα γίνονται κάθε εβδομάδα στις ακόλουθες Ενορίες: Αρχιεπισκοπικός Ιερός Ναός Παναγίας «Άξιον Έστι» Northcote, Μεταμόρφωση του Σωτήρος Thomastown, Υπαπαντή Του Κυρίου Coburg, Αγία Παρασκευή St Albans, Άγιος Βασίλειος Brunswick, Άγιος Δημήτριος Mooneponds.

Φέτος αποκτούν ιδιαίτερη αξία οι Συνάξεις Νέων, καθώς η Ιερά Αρχιεπισκοπή Αυστραλίας εορτάζει τα 100 χρόνια από την ίδρυσή της και η Νεολαία βρίσκεται στο προσκήνιο ενόψει της χάραξης στόχων για τη νέα εκατονταετία.

Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος κ. Ευμένιος, Αρχιεπισκοπικός Επίτροπος Northcote, κατά τον σύντομο χαιρετισμό που εκφώνησε στο τέλος του Αγιασμού, διαβίβασε στους παριστάμενους νέους την ευλογία και την αγάπη του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου κ. Μακαρίου. Επίσης, διαβεβαίωσε όλους πως ο Ποιμενάρχης τους βρίσκεται ολόψυχα στο πλευρό τους και ότι η Ιερά Αρχιεπισκοπή, μέσα από τις δραστηριότητες και τα προγράμματα που υλοποιεί, έχει ως προτεραιότητα να ανταποκρίνεται στις ανάγκες της νεολαίας.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.