Δεκτή έγινε η παραίτηση του Παναγιώτη Αρκουμανέα από την προεδρία του ΕΟΔΥ από τον υπουργό Υγείας, Θάνο Πλεύρη. Ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ υπέβαλε σήμερα, 2 Οκτωβρίου 2021 την παραίτησή του και ο υπουργός Υγείας την αποδέχτηκε και τον ευχαρίστησε για την πολύτιμη συμβολή του στον ΕΟΔΥ και στην αντιμετώπιση της πανδημίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ήδη έχει βρεθεί αντικαταστάτης και στο Υπουργείο Υγείας έχουν κάνει ήδη επαφές με νέα πρόσωπα.

Η παραίτηση του Παναγιώτη Αρκουμανέα έρχεται μόλις λίγες ώρες μετά από εκείνη του αντιπροέδρου και Ιατρού Εργασίας για τα μη μεταδοτικά νοσήματα, Χρήστου Κουρούση, που φέρεται να ζήτησε να αποχωρήσει για επαγγελματικούς λόγους, καθώς εργάζεται σε μεγάλη ιδιωτική κλινική.

Ο κ. Αρκουμανέας δημοσιοποίησε την επιστολή του στο Facebook, αναφέροντας στο μήνυμά του τα εξής: «Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τους 2.500 εργαζομένους του ΕΟΔΥ, το επιστημονικό προσωπικό και όλους τους συνεργάτες μου. Τους εύχομαι καλή δύναμη και συνέχεια στο έργο τους. Τέλος, κάνοντας έναν προσωπικό απολογισμό –ας μου επιτραπεί– θα ήθελα να δηλώσω πως τίμησα το αξίωμα που μου εμπιστεύτηκε η κυβέρνηση αυτής της χώρας με εντιμότητα, μαχητικό πνεύμα και αυταπάρνηση, χωρίς ουδέποτε να παρεκκλίνω από το ηθικό καθήκον μου, και, προπαντός, δίνοντας απόλυτη, αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα στις ανάγκες και στις αγωνίες των συμπολιτών μας».

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.