ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE: Στην κράτηση χριστιανής από το καθεστώς του Ιράν αναφέρθηκε την Παρασκευή ο Αντιπρόεδρος των ΗΠΑ, Michael Pence ζητώντας την απελευθέρωσή της.

Ρεπορτάζ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE

΄΄Λαμβάνω αναφορές ότι οι ηγέτες του Ιράν τιμώρησαν ακόμη μια γυναίκα επειδή επέλεξε να ακολουθήσει τη θρησκεία που επιθυμεί΄΄ έγραψε στους 8 εκατομμύρια ακόλουθους στα κοινωνικά δίκτυα ο Αντιπρόεδρος των ΗΠΑ, Michael Pence.

Τόνισε ότι το Ιράν πρέπει σήμερα να απελευθερώσει την Mahrokh Kanbari.

Οι Ηνωμένες Πολιτείες θα συνεχίσουν να στηρίζουν ανθρώπους της Πίστεως των οποίων οι διώξεις εμποδίζουν τη θρησκευτική ελευθερία.΄΄

Σύμφωνα με πληροφορίες η χριστιανή κοπέλα από το Ιράν καταδικάστηκε σε ένα χρόνο φυλάκιση με κατηγορίες για υπονόμευση της Εθνικής Ασφαλείας και προπαγάνδα την ώρα που το πογκρόμ εναντίον των Χριστιανών κλιμακώνεται.

Η ποινή επεβλήθη στην 65 χρονη Ιρανή τη Δευτέρα, με το δικαστήριο να προσπαθεί να την εξευτελίσει.

Τρεις Ιρανοί πράκτορες συνέλαβαν την κοπέλα στο σπίτι της τα Χριστούγεννα του 2018, ενώ κατασχέθηκαν και αντικείμενα σχετιζόμενα με τη θρησκεία.

Εν συνεχεία η γυναίκα οδηγήθηκε στα γραφεία των μυστικών υπηρεσιών όπου υπέστη για 10 μέρες αυστηρές ανακρίσεις, ενώ πιέστηκε να ασπαστεί ξανά το Ισλάμ.

Φανούρης Ευστράτιος
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 3.5 (4 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.