ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΟΥ: Την Κυριακή 20 Ιανουαρίου στις 2 το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί νέο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία μας. Ελπίζουμε να γίνει το μεγαλύτερο συλλαλητήριο που έγινε ποτέ και οι συμμετέχοντες να διαλαλήσουν ότι δεν είναι διαπραγματεύσιμο το όνομα της Μακεδονίας και γι’ αυτό ζητούμε να αποφασίσει ο ελληνικός λαός με δημοψήφισμα.

Το ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE με συναίσθηση ευθύνης καλεί όλους τους Έλληνες στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία που θα λάβει χώρα την Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019 στην πλατεία Συντάγματος.

Είναι χρέος μας να αγωνισθούμε για τα παιδιά μας και το μέλλον τους.

Επιστολή που είχε στείλει παλαιότερα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE η Ισμήνη Παπάζογλου μαθήτρια Γ Λυκείου, Ενιαίου Λυκείου Θεσσαλονίκης

Διαβάστε την επιστολή:

Είμαι μαθήτρια της Γ Λυκείου Ενιαίου Λυκείου Θεσσαλονίκης, είμαι γέννημα θρέμμα της Μακεδονίας εγώ, όπως ο πατέρας, η μητέρα μου, οι παππούδες και οι γιαγιάδες, οι πρόγονοί μου σε βάθος χρόνου.

Το αίμα της ράτσας με καλεί να ορθώσω ανάστημα και λόγο, να βροντοφωνάξω στην κυβέρνηση και σε όλη την πολιτική ηγεσία του τόπου μας.

Μην πουλάτε την ιστορία μας, μην ξεπουλήσετε τη Μακεδονία, τη χώρα ηρώων, αγέρωχων αγωνιστών, μην υποκύψετε στις πιέσεις των ισχυρών, είμαστε λίγοι ναι, όμως έχουμε ψυχή να αγωνιστούμε, να υπερασπισθούμε σαν τον Διγενή Ακρίτα την Ιστορία μας, τις αξίες μας, τα ιδανικά μας.

Αφήστε τά μας παρακαταθήκη. Είναι ο Θώρακάς μας, η ασπίδα μας για το μέλλον που φαντάζει δυσοίωνο.

Η Μακεδονική ψυχή θεριεύει και πετιέται στους αγέρηδες του κόσμου ζητώντας δικαίωση.

Ζωντανεύουν οι νεκροί τούτης εδώ της γης για να αρματωθούν και να παλέψουν. Δεν μοιράζεται η ιστορία, το ψωμί μοιράζεται και ο πλούτος.
Ντροπή σου Έλληνα αν πουλήσεις τη Μακεδονία.

Σας στέλνω φωτογραφία ενός άξιου Έλληνα που πραγματικά πονάει την Ελλάδα να τη βάλετε στο άρθρο.»

Ισμήνη Παπάζογλου

Όλοι στο ειρηνικό συλλαλητήριο της Κυριακής.

 

Καραγιάννης Ανδρέας

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.