ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ: Θέση για το ζήτημα των κατηγοριών εναντίον της Εκκλησίας των Αγίων Ισιδώρων Λυκαβηττού πήρε ο εκδότης του ομίλου ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE στην εκπομπή SUPER KATERINA του ALPHA.

Ο Ανδρέας Καραγιάννης τόνισε το πόσο πληγωμένοι είναι όλοι οι Ορθόδοξοι Χριστιανοί από αυτές τις αβάσιμες κατηγορίες ενώ επεσήμανε τα κίνητρα που πιθανώς έχουν οι κατήγοροι του παπα Δημήτρη.

Φθόνος, κόμπλεξ και υστεροβουλία πίσω από τις επιθέσεις στους Αγ Ισιδώρους Λυκαβηττού.

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ.

ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE: Αποστομωτική απάντηση από τον Ιερέα της Αγάπης και της Υπομονής π Δημήτριος, σήμερα στους Αγίους Ισιδώρων Λυκαβηττού. Προσεύχομαι για σας, λειτουργώ για την ψυχή μου.

Βλέπουμε τον Άγιο Νικόλαο Πλανά και τόσους Αγίους που ναι μεν χτυπήθηκαν, συκοφαντήθηκαν, κυνηγήθηκαν αλλά στο τέλος αγίασαν γιατί είχαν πνεύμα Θεού.

Όποιος έχει πνεύμα Θεού καταλαβαίνει πάντοτε την αλήθεια. Ο Θεός έχει δώσει στον κάθε έναν άνθρωπο ένα Τάλαντο. Θα το δούμε μόνο αν έχουμε πνεύμα Θεού και αν δεν υπάρχει το ΕΓΩ.

Σας είπα τόσες φορές, εγώ δεν είμαι τίποτα, ένα απλό παπαδάκι είμαι, καθημερινά λειτουργώ εδώ στους Αγίους Ισιδώρους. Λειτουργώ για την ψυχή μου, προσεύχομαι για όλους , κάθε μέρα προσεύχομαι για τους Αρχιερείς μας και τους Ιερείς μας και μου λένε ΄΄πάτερ αυτοί προσεύχονται για σένα΄΄.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ Απάντησε με ΑΓΑΠΗ στους συκοφάντες: Προσεύχομαι για εσάς, η ψυχή μου είναι καθαρή- Π Δημήτριος Άγιοι Ισίδωροι Λυκαβηττού

Καραγιάννης Ανδρέας

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.