ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE: Αποστομωτική απάντηση από τον Ιερέα της Αγάπης και της Υπομονής π Δημήτριος, σήμερα στους Αγίους Ισιδώρων Λυκαβηττού. Προσεύχομαι για σας, λειτουργώ για την ψυχή μου.

Βλέπουμε τον Άγιο Νικόλαο Πλανά και τόσους Αγίους που ναι μεν χτυπήθηκαν, συκοφαντήθηκαν, κυνηγήθηκαν αλλά στο τέλος αγίασαν γιατί είχαν πνεύμα Θεού.

Όποιος έχει πνεύμα Θεού καταλαβαίνει πάντοτε την αλήθεια. Ο Θεός έχει δώσει στον κάθε έναν άνθρωπο ένα Τάλαντο. Θα το δούμε μόνο αν έχουμε πνεύμα Θεού και αν δεν υπάρχει το ΕΓΩ.

Σας είπα τόσες φορές, εγώ δεν είμαι τίποτα, ένα απλό παπαδάκι είμαι, καθημερινά λειτουργώ εδώ στους Αγίους Ισιδώρους. Λειτουργώ για την ψυχή μου, προσεύχομαι για όλους , κάθε μέρα προσεύχομαι για τους Αρχιερείς μας και τους Ιερείς μας και μου λένε ΄΄πάτερ αυτοί προσεύχονται για σένα΄΄.

Δεν το ξέρω αυτό παιδιά μου, ξέρω τι κάνω εγώ, προσεύχομαι για όλους, είμαι πατέρας, έχω αναθρέψει παιδιά και ξέρω, όταν ΔΕΝ είσαι γονέας δεν μπορείς να ξέρεις πολλά πράγματα. Ούτε τον πόνο , ούτε τον κόπο , ούτε τον ιδρώτα.

Πάντοτε κοιτάζω όταν ξαπλώνω στο κρεβάτι μου να είμαι καθαρός, να διατηρώ το σώμα και την ψυχή μου καθαρή.

Να μην λερώνω το σώμα μου, ούτε την ψυχή μου, ούτε το στόμα μου.

Να με συγχωράτε, αν κάποιοι λένε περί των θαυμάτων, τα θαύματα δεν τα κάνει ο Παπάς, τα κάνει ο Σταυρός, και ο Σταυρός ποιος είναι, ο Χριστός, και ο Χριστός ποιος είναι , ο Σταυρός. Οι Άγιοι Ανάργυροι πως θεράπευαν.

Θυμήθηκα τον Άγιο Λουκά τον Ιατρό σήμερα, πόσο κυνηγήθηκε παντρεμένος, πόσο τον πολέμησαν και όμως αγίασε και είναι από τους μεγαλύτερους Αγίους της Ορθοδοξίας.

Φανούρης Ευστράτιος

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.