Με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Ποιμε­νάρ­χου μας κ. Νικολάου η Ενορία της Αγίας Πα­ρα­σκευής Νέας Άμπλιανης Λαμίας πρα­­γματοποίησε την Δευτέρα 18 Μαρτίου απογευ­ματινή προσκυνηματική εκδρομή στην Ιερά Μονή των Αγίων Αναργύρων Αταλάντης με επικεφαλείς τους Εφημερίους του Ιερού Ναού τον π. Αθανάσιο Κυρίτση και τον π. Αθανάσιο Σκαρμούτσο.

Η Γερόντισσα Φιλοθέη και η γυναικεία αδελφότητα επε­φύλαξαν θερμή υποδοχή στους εξήντα προσκυνητές αναδεικνύοντας την μοναστη­ρια­κή φιλοξε­νί­α.

Αρχικά, αφού όλοι προσεκύνησαν την θαυματουργό ει­κόνα των Αγίων Αναργύρων, με­τέ­βη­σαν στο Ιερό Παρεκκλήσιο της Παναγίας της Φοβεράς Προ­­στασίας, όπου είχαν την δυνατότητα να προσκυνήσουν με ευλάβεια τα χα­­ρι­τόβρυτα λείψανα των Αγίων Αναργύρων, να ε­νη­με­ρω­θούν για την Ιστορία της Μονής και να προσευχηθούν συμμετέχοντας στην Ιερά Ακολουθία του Μεγάλου Αποδείπνου.

Με τον προσκυνηματικό σκοπό της εκδρομής εκπλη­ρω­μέ­­­νο στο έπακρο και με σύσφιξη των αδε­λ­φικών δεσμών των ενο­ρι­τών, οι προσκυνητές επε­στρέψαν στην πόλη της Λαμίας πλή­ρως ανα­και­νού­μενοι ψυχή τε και σώματι.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.