ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΤΡΙΚΚΗΣ: Το Σάββατο 7 Μαΐου το απόγευμα στις 7:00, ευγενώς προσκληθείς, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης κ. Πλάτων θα συγχοροστατήσει μετά του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. Χρυσοστόμου, κατά την Ακολουθία του Εσπερινού με την ευκαιρία της Πανηγύρεως της Εφεστίου Ιεράς και Θαυματουργού Εικόνος της Παναγίας «Επισκέψεως» στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Παναγίας Επισκέψεως Τρικάλων. Ακολούθως επικεφαλής του Ιερού κλήρου και του λαού, θα προεξάρχει της Ιεράς Λιτανεύσεως της Εφεστίου Ιεράς και Θαυματουργού Εικόνος της Παναγίας «Επισκέψεως» προς την Πλατεία Αριστοτέλη Αντωνίου (Λαναρά) όπου και θα ψαλλεί η Ακολουθία της Αρτοκλασίας.

Η πάνσεπτος, χαριτόβρυτος και Θαυματουργός εφέστιος εικόνα της Παναγίας «Επισκέψεως» η οποία φυλάσσεται στον ομώνυμο παλαιό Ιερό Μητροπολιτικό Ναό των Τρικάλων βοηθάει ζευγάρια να αποκτήσουν παιδί ξεπέρασε τα όρια της ελληνικής επικράτειας και πολλοί προσκυνητές συρρέουν από ολόκληρο τον ορθόδοξο κόσμο.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ το Σάββατο 7 Μαΐου το απόγευμα στις 7:00 θα συγχοροστατήσει μετά του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης κ. Πλάτωνος κατά την Ακολουθία του Εσπερινού με την ευκαιρία της Πανηγύρεως της Εφεστίου Ιεράς και Θαυματουργού Εικόνος της Παναγίας «Επισκέψεως» στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Παναγίας Επισκέψεως Τρικάλων. Ακολούθως θα συμμετέχει της Ιεράς Λιτανεύσεως της Εφεστίου Ιεράς και Θαυματουργού Εικόνος της Παναγίας «Επισκέψεως» προς την Πλατεία Αριστοτέλη Αντωνίου (Λαναρά) όπου και θα ψαλλεί η Ακολουθία της Αρτοκλασίας.

Δείτε σε ζωντανή μετάδοση τον Πανηγυρικό Εσπερινό της Παναγίας Επισκέψεως, από τον Ιερό Ναό Παναγίας Επίσκεψης Τρικάλων, Σάββατο 7 Μαΐου 2022 19.00 το απόγευμα.

Ζωντανή μετάδοση Ιεράς Ακολουθίας του Σαββάτου 7 Μαΐου 2022 της εορτής της Συνάξεως της Ιεράς Εικόνος Παναγίας Επισκέψεως με την παράκληση και τον Πανηγυρικό Εσπερινό live streaming, από τον Ιερό Ναό Παναγίας Επίσκεψης Τρικάλων.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.