ΩΔΕΙΟ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ: Με πολλή χαρά το Ωδείο της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς προσκαλεί τον φιλόμουσο κόσμο, γονείς, αλλά και σπουδαστές, στον Αγιασμό που θα τελέσει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πειραιώς κ.κ. Σεραφείμ, την Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2022 και ώρα 18.00 στις εγκαταστάσεις του Μουσικού μας Ιδρύματος επί της οδού Μπούρμπαχη 24 Αγία Σοφία Πειραιώς.

Θα ακολουθήσει ξενάγηση στους χώρους διδασκαλίας του Ωδείου, ενώ θα υπάρχει η δυνατότητα επικοινωνίας με τους καθηγητές και την Διεύθυνση του Ωδείου, εν όψει των νέων προγραμμάτων σπουδών, από ειδικούς επιστήμονες Μουσικούς του Μητροπολιτικού μας Ωδείου.

Πρόσκληση Ωδείο της Μητροπόλεως Πειραιώς

Με εκτίμηση,
Νίκος Αμοργιανός,
Γενικός Διευθυντής

Διαβάστε όλα τα νέα των Ιερών Μητροπόλεων από την ΕΚΚΛΗΣΙΑ Online.

Ωδείο της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς

Με τις ευχές και ευλογίες Του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πειραιώς κ.κ. Σεραφείμ, το Ωδείο της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς βάζει νέες βάσεις στη μουσική τέχνη της πόλης μας, με υψηλής ποιότητας εκπαίδευση για παιδιά και ενήλικες, υπό τη νέα διοίκηση του Μουσικολογιωτάτου κ. Νικολάου Αμοργιανού ως Γενικού Διευθυντού του Ωδείου.

Καταξιωμένοι Καθηγητές, Μουσικολόγοι και Μουσικοπαιδαγωγοί, θα προσφέρουν την εμπειρία τους και θα μεταδίδουν σε όλους τους μαθητές την γνώση και την αγάπη τους για τη μουσική τέχνη και επιστήμη.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.