
Μετά τη δράση των ρωσικών δυνάμεων στη Συρία και συγκεκριμένα τους βομβαρδισμούς από τη ρωσική Πολεμική Αεροπορία κατά θέσεων του «ισλαμικού κράτους», πολλοί αγωνιστές της τρομοκρατικής οργάνωσης φεύγουν άρον άρον από τη Συρία μέσω του τουρκικού εδάφους, αναφέρει ο Thomas D. Williams, Ανταποκριτής του Breitbart.
Ο Williams επικαλείται αναφορά της Ιρακινης δημοσιογράφου Hala Jaber, που δημοσιεύτηκε στη σελίδα της στο Twitter με φωτογραφίες από σωρούς από ξυρισμένα γένια . Σύμφωνα με την Jaber, το περιστατικό έλαβε χώρα κοντά στα σύνορα της Συρίας στο βόρειο κυβερνείο του Χαλεπίου.
“Σύμφωνα με πληροφορίες αρκετοί μαχητές του ISIS ξυρισμένοι και ντυμένοι με γυναικεία ρούχα και καλύπτοντας τα πρόσωπά τους προσπαθούν να ξεφύγουν περνώντας απαρατήρητοι” – είπε η δημοσιογράφος.
Υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με το νόμο, που έχει καθιερώσει το «Ισλαμικό κράτος», το ξύρισμα της γενειάδας είναι «απόλυτα απαγορευμένο»






































