Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Την ίδια στιγμή που στα ΜΜΕ της Δύσης γίνονται αμέτρητες προσπάθειες απόκρυψης της αλήθειας και απόκρουσης «ισλαμοφοβικών» απόψεων, ένας Αιγύπτιος μουσουλμάνος παρουσιαστής έχει το θάρρος να ομολογήσει στην αραβική τηλεόραση ότι η τρομοκρατία έχει μεγάλη σχέση με το Ισλάμ.

Ο παρουσιαστής αυτός, ο Omer Adib, μιλά για τα χτυπήματα στις Βρυξέλες, ενώ η ζωή του απειλείται με θάνατο από τους φονταμενταλιστές. Ακόμη και η ίδια η κυβέρνηση προσπαθεί να τον κατηγορήσει για βλασφημία. Σε μια από τις εκπομπές του είπε την γνώμη του για το τρομοκρατικό χτύπημα στις Βρυξέλες. Το βίντεο σε λίγο καιρό πιθανότατα δεν θα μπορείτε να το δείτε στο YouTube.

Παρακάτω είναι η συζήτηση η οποία διαδραματίστηκε ανάμεσα στον κύριο Omer και την γυναίκα παρουσιάστρια.

Στην αρχή η παρουσιάστρια παίρνει αφορμή από ένα άρθρο με τίτλο «Γιατί μας μισούν» λέγοντας πως όλα αυτά τα χρόνια που υπήρξαν τρομοκράτες στη Δύση, δεν ήταν μουσουλμάνοι. Όπως για παράδειγμα λέει, η Αλ Κάιντα, η οποία δημιουργήθηκε από Αμερικάνους.

Omer: Όχι δικαιολογίες οι τρομοκράτες είναι μουσουλμάνοι είτε το θέλουμε είτε όχι κάνουν ακριβώς ό,τι λέει το Ισλάμ. Μισείτε την αλήθεια. Όλοι φώναζαν αυτοί η τρομοκράτες δεν είναι μουσουλμάνοι. Λέτε ψέματα είναι μουσουλμάνοι και είναι ανάμεσα μας. Αυτοί που σκοτώνουν αθώους στην Αίγυπτο είναι επίσης μουσουλμάνοι.

Γυναίκα: Και ο μουσουλμάνος Βρετανός ή ο μουσουλμάνος Γάλλος από πού έχει υιοθετήσει αυτήν την ιδεολογία του φόνου;

Omer: Από εμάς τους μουσουλμάνους από το Ισλάμ.

Γ : Από το Ισλάμ; Αυτό δεν μπορεί να είναι αλήθεια.

Omer: Βεβαίως αυτό είναι το (αρρωστημένο) Ισλάμ μας, αυτή είναι η αλήθεια. Αυτή η θρησκεία είναι γεμάτο απάνθρωπες διδασκαλίες. Αυτά είναι τα αρρωστημένα ισλαμικά ρεύματα. Πρέπει να το παραδεχτείτε.

Γ: Αυτό είναι από κάποιους μεμονωμένους ριζοσπαστικούς , έτσι δεν είναι;

Omer: Βλακείες , είναι το γνήσιο Ισλάμ. Αν δεν υπήρχαν αυτά τα ρεύματα μέσα στο Ισλάμ, δεν θα υπήρχαν αυτοί οι τρομοκράτες, και έτσι δεν θα τους δίνονταν και καμία δυνατότητα να δράσουν.

Γ: Οι μουσουλμάνοι είναι θύματα εκμετάλλευσης πολιτικών.

Omer: Όχι, αυτά τα απάνθρωπα ρεύματα είναι μέρος του Ισλάμ. Εμείς μεγαλώνουμε με αυτές τις διδασκαλίες, είναι μέρος της αρρωστημένης ψυχολογίας μας. Γι αυτούς τους φονιάδες ισχύει μόνο ένα πράγμα, να σκοτώσουν όλους εμάς. Το ισλαμικό κράτος του ISIS στην Συρία ποιοι είναι?? Μην μου πείτε ότι δεν είναι μουσουλμάνοι. Μουσουλμάνοι είναι. Και αυτοί που είναι στο Ιράκ , είναι μουσουλμάνοι. Όλοι αυτοί που σφάζουν και βιάζουν παιδιά και γυναίκες από τους Γεζίτες είναι μουσουλμάνοι. Αυτοί είναι η τραγική ιστορία του Ισλάμ μας.
Μουσουλμάνοι, όλοι είναι μουσουλμάνοι και αυτοί πριν (πριν από 1400 χρόνια) τον Χουσεΐν που σκότωναν, είναι μουσουλμάνοι. Εμείς νεκρώσαμε την κατανόηση μας (πριν από 1400 χρόνια) και έτσι δεν πρέπει να μας ξαφνιάζουν αυτά τα εγκλήματα τώρα.

Γ: Δεν πρόκειται για αυτό που λέτε, οι μουσουλμάνοι μας είναι θύματα εκμετάλλευσης και οδηγούνται σε λανθασμένες κατευθύνσεις. Οι Δυτικοί χρησιμοποιούν και εκμεταλλεύονται τους δικούς μας μουσουλμάνους για δικούς τους σκοπούς και ενδιαφέροντα.

Omer: Σαχλαμάρες, κανένας δεν μπορεί να σε χρησιμοποιήσει και να σε εκμεταλλευτεί αν δεν τρέφεις αυτήν την ιδεολογία. Γιατί δεν εκμεταλλεύονται και άλλους από άλλες θρησκείες; Πως γίνεται μόνο οι μουσουλμάνοι να τα διαπράττουν αυτά; Αυτός είναι ένας πόλεμος ιδεολογίας, όχι όπλων.
….
Γ: Μάλλον έχετε δίκαιο.

Omer: Γιατί κάνουμε μόνο εμείς τέτοιες αδικίες; Γιατί;; Ο μουσουλμάνος από την Αμερική σκότωσε στα καλά καθούμενα 18 άτομα σε ένα κέντρο με ανθρώπους με ειδικές ανάγκες. Σε κτίριο κοινωνικής προνοίας σκοτώνεις εν ψυχρώ 18 άτομα, πόσο άρρωστος πρέπει να είσαι να πράξεις τέτοιο έγκλημα; Τους σκότωνε και φώναζε Allahu Akbar. Και τώρα μου λέτε, αυτός δεν είναι ένας μουσουλμάνος σαν εμάς; Ανοήσίες! Προσπαθείτε όλα να τα δικαιολογήσετε και να αποδείξετε ότι δεν ήταν μουσουλμάνος.

Ανοησίες! Σκότωσε ως μουσουλμάνος! Τελεία και παύλα! Αυτή είναι η πικρή αλήθεια! Στην θρησκεία μας δυστυχώς υπάρχουν αυτές οι εγκληματικές διδασκαλίες και διδάσκονται από γενεά σε γενεά. Ο μουσουλμάνος σκοτώνει και μόνο με μια εντολή από το διαδίκτυο. Γιατί έτσι είναι οι διδασκαλίες μας. Ένας από εμάς φτάνει και μόνο να διαβάσει ένα άρθρο στο διαδίκτυο, βγαίνει στο δρόμο και σκοτώνει.

Ακουστέ με καλά όλοι: Αυτή είναι η πικρή αλήθεια, η πραγματικότητα. Ο μουσουλμάνος που αποφασίζει να τερματίσει την ζωή του το κάνει χωρίς δεύτερη σκέψη. Αυτοκτονεί (δήθεν για το θεό), πόσο άρρωστος πρέπει να είναι; Πόσο φανατικός πρέπει να είναι; Δεν τον ενδιαφέρει εκείνη την ώρα ότι θα σκοτώσει γυναίκες και παιδιά ακόμα και αν υπάρχουν ανάμεσα στα θύματα μουσουλμάνοι. Δεν τον ενδιαφέρει καθόλου. Ποτέ θα δούμε επιτέλους την αλήθεια αντί να λέμε εδώ και 1400 χρονιά ψέματα στον εαυτό μας, δεν είμαστε ούτε καν ικανοί να κυβερνήσουμε τον εαυτό μας. Δεν μπορούμε μέσα σε αυτήν την θρησκεία να βιώνουμε αρμονικά, μας τρώει εσωτερικά η διαφθορά. Αυτός είναι ο αραβικός κόσμος μας! Ξυπνήστε άνθρωποι και παραδεχτείτε την αλήθεια!! Ξυπνήστε!!!

Σύμφωνα με τις αναλύσεις του κυρίου Omer, μερικά από τα κατορθώματα των μουσουλμάνων μπορούμε να δούμε παρακάτω. (Το βίντεο είναι η παρακάτω εικόνα: πατούμε δεξί κλικ και προβολή του βίντεο)

Στο επόμενο βίντεο θα δούμε μια συγκεκριμένη περίπτωση μιας κοπέλας η οποία υπέφερε τα πάνδεινα από ένα καταπιεστικό καθεστώς που θεωρεί την γυναικά σαν αντικείμενο. Αυτή η κοπέλα εκ των πραγμάτων αναγκάστηκε από αντίδραση και έγινε άθεη, δηλαδή δεν μετείχε στις εκδηλώσεις της θρησκεία της . Έτσι όμως κινδυνεύει η ζωή της και για αυτό αποφάσισε να το σκάσει. Μετά από πολλές περιπέτειες και μέσω Τουρκίας και Ελλάδας τελικά έφτασε στην Γερμανία όπου για πρώτη φόρα στην ζωή της έβλεπε ένα διαφορετικό καθεστώς στο οποίο η γυναικά είναι ισότιμη με τον άντρα. Αλλά ακόμα και στην Ευρώπη όπως μας δείχνει αυτό το χαρακτηριστικό βίντεο κινδυνεύει η ζωή των μουσουλμάνων που απαρνήθηκαν το Ισλάμ.

 

Έτσι ανατινάζονται οι μουσουλμάνοι στον αέρα για τον Αλλάχ τους. Ένα πρόσφατο βίντεο δείχνει έναν Συριο αντάρτη να ανατινάζεται μαζί με τους συναδέλφους του αγωνιστές της ελευθερίας, μετά τη λήψη μιας selfie με ένα τηλέφωνο, συνδεμένο με εκρηκτικά.

Το βίντεο, διάρκειας 29 δευτερολέπτων, δείχνει αρκετούς μαχητές της Συρίας οι οποίοι συγκεντρώθηκαν ελεύθερα σε μια αίθουσα περικυκλωμένοι από εκρηκτικούς πυραύλους και μια επαναστατική σημαία, ένας από αυτούς μιλώντας σε ένα μικρόφωνο.

 

Κάποια στιγμή στο βίντεο, φαίνεται ένας άνθρωπος ο οποίος υψώνει ένα τηλέφωνο σαν να ήταν έτοιμος να βγάλει μια selfie και τότε με το πάτημα του κουμπιού προκαλείται η έκρηξη.

Αφότου καθαρίζει κάπως το τοπίο από τη σκόνη, μπορεί κανείς να ακούσει τους άνδρες στο δωμάτιο να φωνάζουν “Αλλάχ Ακμπάρ”, που σημαίνει “Ο Θεός είναι μεγάλος» στα αραβικά. Η ομάδα ανταρτών έχει συμμαχήσει με τον συνασπισμό των Δυτικών Εθνών.

 

 

Γιώργος Λακαφώσης

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.