Στην πόλη του Νότιου σλαβικού κράτους των Σκοπίων, Οχρίδα (Αχρίδα) θα πραγματοποιηθεί από τις 2 έως τις 4 Σεπτεμβρίου το Μεγάλο Ετήσιο Διεθνές Συμβούλιο των Ιπποτών του Ναού, στο οποίο θα λάβουν μέρος πάνω από 150 Ναΐτες Ιππότες από όλον τον κόσμο.

Το Συνέδριο αυτό του ‘Ελευθεροτεκτονισμού’ (Μασόνων) γίνεται για πρώτη φορά σε χώρα των Βαλκανίων.

Η τελετή των μελών του ελευθεροτεκτονισμού θα είναι ανοιχτή στα μέσα ενημέρωσης υπό ορισμένες προϋποθέσεις και κανονισμούς από τους οποίους διέπεται ο Ναός και θα λάβει χώρα την 3η Σεπτεμβρίου στο ξενοδοχείο «Ινέξ Γκόριτσα Οχρίδα».

Σύμφωνα με το δημοσίευμα θα παραστούν Ναΐτες Ιππότες από τη Γαλλία, τη Γερμανία, την Ουαλία, τη Ρωσία, τη Ρουμανία, τη Βουλγαρία, τη Σουηδία, τη Σερβία, την Ολλανδία, το Βέλγιο, την Ολανδία, την Ελβετία και άλλες χώρες της Ευρώπης , της βόρειας και νότιας Αμερικής.

Tα ονόματα των Μασόνων που θα παραστούν έχει απαγορευθεί η δημοσιότητά τους και πρόκειται για πολιτικούς, για επιχειρηματίες και εισοδηματίες.

Η ιδιαίτερη τελετή του Μεγάλου Ναού θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών, ενώ στις υπόλοιπες τελετές θα συμμετάσχουν κατώτεροι ‘ιππότες’ από τα Σκόπια και το εξωτερικό.

Χατζηγιάννης Μ

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.