Περαστικός βρήκε σορό σε προχωρημένη σήψη, στην περιοχή Κυρά Ελένη στον Υμηττό
- Δίπλα του βρέθηκε όπλο
- Ο Αντώνης Δημοτάκης είχε εξαφανιστεί από την Καισαριανή το απόγευμα της Τρίτης στις 25 Απριλίου 2017

Ανατροπή στο θρίλερ της εξαφάνισης του 38χρονου Αστυνομικού από την Καισαριανή, Αντώνη Δημοτάκη. Το μεσημέρι της Κυριακής (09.07.2017) σε ερημική περιοχή του Υμηττού, βρέθηκε το πτώμα ενός άνδρα σε προχωρημένη σήψη και δίπλα του ένα πιστόλι ίδιας μάρκας με αυτό που πήρε φεύγοντας.

Το πτώμα του άνδρα βρήκε στην απόκρημνη περιοχή του Υμηττού “Κυρα Λένη” περιπατητής που περνούσε από το σημείο και διέκρινε το πτώμα πίσω από θάμνους.

Αμέσως έφθασε στο σημείο κλιμάκιο του Τμήματος ανθρωποκτονιών, αλλά και ο ιατροδικαστής. Ωστόσο και επειδή το πτώμα είναι σε ιδιαίτερα προχωρημένη σήψη και αποσύνθεση την οποία επίσπευσε ο καύσωνας, δεν μπόρεσαν να έχουν σαφή άποψη.

Εξαιτίας του γεγονότος πως το πιστόλι που βρέθηκε δίπλα στο πτώμα, έχει τον αριθμό που είχε το όπλο που είχε δοθεί από την υπηρεσία του στον αστυνομικό Αντώνη Δημοτάκη, ο οποίος εξαφανίστηκε στις 25/04/2017 από το σπίτι του στην περιοχή της Καισαριανής, οι αστυνομικοί είναι σχεδόν βέβαιοι ότι πρόκειται για τον συνάδελφο τους.

Ωστόσο σαφή άποψη για το ερώτημα σε ποιον ανήκει το πτώμα, θα δοθεί από τον ιατροδικαστή, ο οποίος τις αμέσως επόμενες ημέρες θα προχωρήσει σε νεκροψία νεκροτομή, ενώ θα λάβει γενετικό υλικό από συγγενείς πρώτου βαθμού του 38χρονου αστυνομικού, προκειμένου να γίνει η απαραίτητη σύγκριση, ώστε να διαπιστωθεί με πλήρη βεβαιότητα εάν το πτώμα ανήκει στον Αντώνη Δημοτάκη.

ρεπορτάζ Θεοδόσης Πάνου

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.