του Στρατή Λημνιού

«Τον τελευταίο καιρό είχε κλειστεί στον εαυτό του περισσότερο αλλά δε μπορούσαμε να φανταστούμε ότι είχε κάτι τέτοιο στο μυαλό του, σας ικετεύουμε να προσπαθήσουμε όλοι να τον βρούμε. Κινδυνεύει όσο περνούν οι μέρες», λέει η οικογένεια του Γιάννη Χάλαρη που αγνοείται από την Παρασκευή.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, ο αγνοούμενος ο οποίος αναζητείται από τους συγγενείς του και την αστυνομία για πέμπτη ημέρα φαίνεται να είχε σχεδιάσει την εξαφάνισή του.

Διέμενε με την οικογένειά του, εργαζόταν ως τεχνίτης και το τελευταίο χρονικό διάστημα αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα με τη ψυχολογία του, ενώ φαίνεται πως είχε και οικονομικά προβλήματα.

Πρόκειται πάντως για έναν άντρα ιδιαίτερα κλειστό, που δεν έβγαινε σχεδόν καθόλου, δεν είχε παρέες και προτιμούσε την απομόνωση και τη μοναξιά.

Κατάγεται από μία πολύ καλή οικογένεια, από τις πιο γνωστές του νησιού, ενώ ο θείος του είναι ξενοδόχος ο οποίος μάλιστα συνεργάζονται στενά με τις αρχές προκειμένου να εντοπιστεί άμεσα ο Γιάννης.

«Η ζωή του βρίσκεται σε κίνδυνο λόγω των προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει. Το γεγονός ότι έχουν περάσει ήδη τόσες ημέρες μας κάνει να ανησυχούμε ακόμη περισσότερο. Δεν είχε δείξει κάτι τον τελευταίο καιρό, ήταν απλά κλεισμένος στον εαυτό του. Δε μας μιλούσε, δε θέλαμε να του φορτωθούμε, προσπαθούσαμε να είμαστε διακριτικοί απέναντί του και να τον αφήσουμε να ηρεμήσει και να βρει μόνος του την ηρεμία του, έχοντας πάντα βέβαια εμάς στο πλευρό του αφού έμενε μαζί μας», λέει η οικογένεια του αγνοούμενου.

Ο Γιάννης Χάλαρης εξαφανίστηκε κάτω από μυστηριώδεις συνθήκες στις 8 Απριλίου από την Οία της Σαντορίνης και οι δικοί του απευθύνουν αγωνιώδη έκκληση για τον άμεσο εντοπισμό του.

Αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι το γεγονός ότι, την ημέρα της εξαφάνισής του, πήρε μαζί του χρήματα και την ταυτότητά του αλλά όχι το κινητό του τηλέφωνο.

Όπως εκτιμούν άτομα του περιβάλλοντός του, ενδέχεται να σχεδίαζε από καιρό την εξαφάνισή του. Η αστυνομία συγκεντρώνει πληροφορίες ώστε να τον εντοπίσει το συντομότερο δυνατόν.

Εάν γνωρίζετε οτιδήποτε, καλέστε στο 100 ή στη Γραμμή Βοήθειας της Omnibus: 801 700 7707.

Νταλιάρης Γιώργος

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.