Ανάστατη είναι η μικρή κοινωνία της κοινότητας Φωτεινό στην Καλαμπάκα, εξ αιτίας της επιδρομής διαρρηκτών που εισέβαλαν αρχικά στην εκκλησία του χωριού και στη συνέχεια λεηλάτησαν τις εγκαταστάσεις του Συνεταιρισμού κλέβοντας ό,τι βρήκαν μπροστά τους, ακόμη και... γάλα!

Οι άγνωστοι δράστες διέρρηξαν την εκκλησία του Αγίου Γεωργίου και παραβίασαν το ταμείο, από το οποίο άρπαξαν όσα χρήματα υπήρχαν. Η κλοπή αυτή έγινε την περασμένη Πέμπτη, αλλά δυο ημέρες αργότερα οι ίδιοι διαρρήκτες, όπως όλα δείχνουν, επέστρεψαν στο χωριό και παραβίασαν τις κλειδαριές της γεφυροπλάστιγγας του Συνεταιρισμού από την οποία άρπαξαν τα χρήματα.

Οι κακοποιοί χτύπησαν και τις παγολεκάνες του Συνεταιρισμού που ήταν γεμάτες γάλα και τις άδειασαν κυριολεκτικά, μεταφέροντάς το σε δοχεία που είχαν μαζί τους! Για τις απανωτές κλοπές ενημερώθηκε το αστυνομικό τμήμα Καλαμπάκας που διενεργεί προανάκριση. Ωστόσο, η ανησυχία είναι διάχυτη, καθώς στο χωριό υπάρχουν πολλά άδεια σπίτια τα οποία δεν αποκλείεται να έχουν γίνει στόχοι των κακοποιών.

Νταλιάρης Γιώργος

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.