Γράφει η rodiaki.gr-Τον... Θεό του δεν είχε ο δράστης ή οι δράστες, που τις τελευταίες μέρες, ξήλωσαν και έκλεψαν από τρεις εκκλησίες της Ρόδου καμπάνες η κάθε μία από τις οποίες ζυγίζει τουλάχιστον 50 κιλά.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΡΟΔΙΑΚΗΣ, οι καμπάνες αυτές έκαναν… φτερά τις τελευταίες δύο μέρες από τρεις εκκλησίες της Ρόδου:

Τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Μαριτσών

Τον Σωτήρα Μαριτσών και

Την Αγία Άννα Καλαβαρδών.

Για τις τρεις αυτές απίθανες περιπτώσεις έχει ενημερωθεί και έχει ξεκινήσει ήδη μεγάλη έρευνα για τον εντοπισμό του δράστη ή των δραστών, το Αστυνομικό Τμήμα Ιαλυσού.

Σύμφωνα με όσα δήλωσαν μιλώντας στη ΡΟΔΙΑΚΗ κάτοικοι των Μαριτσών, τα περιστατικά αυτά θεωρούνται πρωτοφανή για την τοπική τους κοινωνία και ενόψει του εορτασμού του Αγίου Γεωργίου την ερχόμενη Δευτέρα, ζητούν από τις αρμόδιες αστυνομικές αρχές να εντοπίσουν τους δράστες και να φέρουν πίσω στις εκκλησίες τους τις κλεμμένες καμπάνες.

Οι ίδιοι έχουν συνδράμει με μαρτυρίες, στοιχεία και ντοκουμέντα (από κάμερες της περιοχής) στην έρευνα που διενεργεί η τοπική αστυνομία προκειμένου έτσι να υπάρξει άμεσο αποτέλεσμα.

Ανάστατη η κοινωνία της Ρόδου-Άγνωστοι ξήλωσαν και έκλεψαν καμπάνες από τρεις Ναούς

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.