ΙΣΙΔΩΡΕΙΑ 2021 Live: Άγιοι Ισίδωροι Λυκαβηττού - 26 Σεπτεμβρίου 2021 Ζωντανά. Εκκλησία Live - Εσπερινός της Συνάξεως των Αγίων Ισιδώρων Ζωντανά. Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός - Παράκληση - Η Σύναξις των Αγίων Ισιδώρων. Ο Άγιος Ισίδωρος ο Πηλουσιώτης ο Γέροντας και ο Άγιος Ισίδωρος ο Χιοπολίτης ο Στρατηλάτης. Ο Πανηγυρικός Εσπερινός της Συνάξης των Αγίων Ισιδώρων και η Ιερά Αγρυπνία των Αγίων Ισιδώρων σε live streaming, από τον Ιερό Ναό Αγίων Ισιδώρων Λυκαβηττού.

Πως χτίστηκε το εικονοστάσι στους Αγίους Ισιδώρους Λυκαβηττού;

Είναι μια ολόκληρη ιστορία που ξεκίνησε το συγκεκριμένο το εικονοστάσι. Η ιστορία ξεκινάει στο ναό με τον Τίμιο Σταυρό από μία κυρία που έγινε καλά το παιδί της από τον Τίμιο Σταύρο. Τη βοήθησε ο πατέρας Δημήτριος, εννοείται με τη χάρη του θαυματουργού Τιμίου Σταυρού.

Η μάνα ανέφερε ότι το παιδί μου να γίνει καλά και εγώ όποιος Άγιος γιορτάζει εκείνη την ημέρα που θα γίνει καλά το παιδί μου, θα φέρω ένα εικονοστάσι αφιερωμένο στο Άγιο. Έτσι και έγινε. Και χτίστηκε ένα πιο μικρό εικονοστάσι και στη συνέχεια το μεγαλώσαμε λίγο για να κάνουμε λειτουργίες εδώ στον Άγιο Ιούδα το Θαδδαίο.

Διαβάστε και δείτε σε βίντεο αναλυτικά πως χτίστηκε το εικονοστάσι στους Αγίους Ισιδώρους Λυκαβηττού.

Ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός και η Ιερά Αγρυπνία της Συνάξεως των Αγίων Ισιδώρων από τον Ιερό Ναό Αγίων Ισιδώρων Λυκαβηττού την Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2021 19.00 το απόγευμα.

Στείλτε ονόματα στους Αγίους Ισιδώρους Λυκαβηττού μέσω της φόρμας.

Πως να στείλετε τα ονόματα

Πρώτα εγγραφείτε στο κανάλι μας στο YouTube

Στείλτε ονόματα στην Εκκλησία Αγίων Ισιδώρων μέσω της φόρμας παρακάτω για να μνημονευτούν.

Δείτε σε ζωντανή μετάδοση τον Μέγα Εσπερινό και την Ιερά Αγρυπνία των Αγίων Ισιδώρων, από τον Ιερό Ναό Αγίων Ισιδώρων Λυκαβηττού, Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2021 19.00 το απόγευμα.

Σύναξη Αγίων Ισιδώρων

Η εκκλησιαστική παράδοση απαριθμεί την εμφάνιση των δύο Αγίων σε πλείστες περιπτώσεις στον Ιερό Ναό των Αγίων Ισιδώρων του Λυκαβηττού, όπως επίσης συμβολίστηκε και με την καρποφορία του μαστιχόδεντρου τις σημερινές ημέρες. Ο Ιερός Ναός εορτάζει πανηγυρικά στις 27 Σεπτεμβρίου τους δύο Αγίους, την παρουσία τους, την Σύναξή τους.

Διαβάστε και δείτε σε βίντεο αναλυτικά για την Σύναξη των Αγίων Ισιδώρων.

Ισιδώρων δυάδα την αγιόλεκτον εγκωμιάσωμεν πόθῳ Λυκαβηττού εν δρυμοίς και αυτών σεπτήν εικόνα προσκυνήσωμεν κράζοντες· Χίου αριστεύ και του όρους οικιστά φωσφόρε του Πηλουσίου, άμφω πιστούς οὐρανόθεν ἐπευλογεῖτε καὶ στηρίζετε.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σουΣχόλια (-2)

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.