Ψηφίζουν για τη δεύτερη πατρίδα τους την Κύπρο, οι Ομογενείς της Πάφου, σύμφωνα με τη Μάγια Καριμπίδη, πρόεδρο του Ποντιακού Σωματείου "Άγιος Γεώργιος" στην Πάφο.

Σε δηλώσεις της στο ΚΥΠΕ, η κ. Καριμπίδη, ανέφερε πως οι Ομογενείς θα πάνε να ψηφίσουν γιατί θεωρούν την Κύπρο δεύτερη πατρίδα τους.

Αγαπάμε, είπε, “την Κύπρο και νοιαζόμαστε για τον τόπο, που μας φιλοξενεί, αλλά και για την επαρχία Πάφου στην οποία διαμένουμε”. Επεσήμανε, επίσης, πως για τους ίδιους μεγάλη σημασία, έχει ποιος θα αναλάβει τις θέσεις μέσα στο κοινοβούλιο και ποιος πραγματικά θα κοιτάξει το μέλλον της νεολαίας μας.

Εκτίμησε επίσης πως πρέπει όλοι να μεταβούν στην κάλπη και να ψηφίσουν αυτούς που είναι κατάλληλοι, αλλά που να είναι άτομα που να διαθέτουν και μόρφωση ψυχής.

Ελπίζουμε ότι θα εκλεγούν οι πιο σωστοί, που θα νοιαστούν για τον τόπο μας, είπε, προσθέτοντας πως αυτοί που θα εκλεγούν θα πρέπει να δώσουν μεγάλη σημασία στους ομογενείς, που έχουν με τους Ελληνοκυπρίους πολλά κοινά. Έχουμε μια κοινή ιστορία αλλά και κοινό πόνο, συμπλήρωσε .

Αναφέρθηκε επιπρόσθετα στους νέους ομογενείς που αν και είναι σπουδασμένοι και πτυχιούχοι δεν έχουν θέσεις εργοδότησης. Το μήνυμα που θέλω να στείλω είναι ότι και εμείς είμαστε άνθρωποι που έχουμε αρχές και αξίες, κατέληξε.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.