ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗ ΑΜΕΡΙΚΗΣ

Το μήνυμά του για την Ημέρα Εθνικής Μνήμης Πεσόντων στις ΗΠΑ, που τιμάται στις 30 Μαΐου, εξέδωσε ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος. Ο Σεβασμιώτατος δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στα θύματα από την Ουκρανία.

Η συγκεκριμένη Ημέρα Μνήμης τιμάται ως ένδειξη σεβασμού κι αναγνώρισης του έργου όλων των στελεχών των ενόπλων δυνάμεων των ΗΠΑ.

“Σε αυτήν την Ημέρα Μνήμης, καθώς θυμόμαστε εκείνους που έδωσαν τη ζωή τους υπερασπίζοντας το Έθνος μας, ας μην ξεχνάμε επίσης τους αδελφούς και τις αδελφές μας στην Ουκρανία, που ακόμη πολεμούν και πεθαίνουν ενώ υπερασπίζονται τη δική τους. #Memorial Day”, έγραψε χαρακτηριστικά στο τουίτερ ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε σχετικό βίντεο:

Νάνσυ Πελόζι: “Όσο η ελευθερία ηχεί σε ολόκληρο το έθνος μας, το θάρρος και ο πατριωτισμός των ηρώων που χάσαμε δεν θα ξεχαστούν ποτέ”
“Την Ημέρα των Πεσόντων οι Αμερικανοί συγκεντρώνονται σε ένδειξη ευγνωμοσύνης για όλους εκείνους που έδειξαν αφοσίωση για την υπεράσπιση της ιερής μας Δημοκρατίας. Όσο η ελευθερία ηχεί σε ολόκληρο το έθνος μας, το θάρρος και ο πατριωτισμός των ηρώων που χάσαμε δεν θα ξεχαστούν ποτέ”, έγραψε η Πρόεδρος της Βουλής, Νάνσυ Πελόζι.

Μάικ Πένς: “Ο Θεός να ευλογεί τους πεσόντες ήρωες της Αμερικής και τις οικογένειές τους”
“Σε αυτήν την Μέρα Μνήμης, αποτίνουμε φόρος ευγνωμοσύνης και τιμής σε όλους εκείνους που θυσιάστηκαν για την Ελευθερία μας. Το καθήκον τους ήταν να υπηρετήσουν, το καθήκον μας είναι να θυμόμαστε και η μνήμη τους θα είναι ζωντανή στις καρδιές κάθε Αμερικανού. Ο Θεός να ευλογεί τους πεσόντες ήρωες της Αμερικής και τις οικογένειές τους”, έγραψε ο Αντιπρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Μάικ Πενς.

Ομπάμα Μπαράκ: Τιμή, θάρρος, ανιδιοτέλεια. Αυτές οι αξίες ζούσαν στις καρδιές των καθημερινών ηρώων που ρίσκαραν τα πάντα για εμάς.
“Τιμή, θάρρος, ανιδιοτέλεια. Αυτές οι αξίες ζούσαν στις καρδιές των καθημερινών ηρώων που ρίσκαραν τα πάντα για εμάς.”, έγραψε ο πρώην Πρόεδρος Μπάρακ Ομπάμα για την Ημέρα Μνήμης το 2015

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.

1 Σχόλιο

Νεότερο
Καλύτερο Νεότερο Παλαιότερο
1

Είναι Έλληνας η Τούρκος;;;;;;;;;