Βίωμα στο Άγιον Όρος προ 2 ετών

Επέστρεφα από μακρόχρονη επίσκεψη στο Άγιον Όρος και κατευθυνόμουν από την Δάφνη, το λιμανάκι του Αγίου Όρους, προς την Ουρανούπολη για να βγώ έξω μετά από πολλές εμπειρίες που είχα σε πολλά ευλογημένα σημεία και Ιερές Μονές με θαυμαστά γεγονότα που θα σας αναφέρω άλλη στιγμή. Την στιγμή που ευρισκόμουν με φίλους εντός του πλοιαρίου και καθόμουν στην απέναντι πλευρά καθόταν ένας σεβάσμιος Γέρων όπου προσευχόταν με κομβοσχοίνι και η μορφή του μου έκανε ιδιαιτέρα εντύπωση διότι έλαμπε και ένιωθε η ψυχή μου ότι επρόκειτο περί Αγίου. Είχε κάτι το ξεχωριστό, μάλιστα μου έμοιαζε και σαν την μορφή του Αγίου Παισίου.

Μάλιστα έχω εμπειρία σε τέτοιες μορφές αφού από μικρό παιδί πηγαίνω στο Άγιο Όρος, ενώ είμαι και παρατηρητικός ώς Αγιογράφος. Ρώτησα και τους φίλους για τον Γέρωντα άν τον γνωρίζουν αλλά εκείνοι δεν τον εγνώριζαν αλλά τους έκανε και εκείνους εντύπωση η λαμπρή και Άγια μορφή του. Δεν μιλούσε όμως σε κανέναν αυτός ο Γέρωντας.
Κάποια στιγμή βλέπω ότι δίπλα του καθόταν τυχαία ένας φίλος γνωστός μου από τα παλιά που είχα καιρό να τον δώ και πήγαν να τον χαιρετίσω.

Εκείνη την στιγμη γυρνά το βλέμα του ο Γέρων και μου λέγει πριν καν ακούσει το όνομά μου » Δημήτριε, έχεις μεγάλη αποστολή για να βοηθήσεις την ευλογημένη Ελλάδα και για να διαδώσεις τον Λόγο Του Θεού » τότε αφού φιλώ την χείρα του τότε μου απαντά « Γνωρίζω παιδί μου, έλα τώρα να ασπαστείς έναν Σταυρό ». Βγάζει από ένα κουτάκι έναν Σταυρό που ευωδίαζε και μου λέγει » Εγώ είμαι στο Όρος από μικρό παιδί και ο παππούς μου ήτο Ασκητής και ο δικός του το ίδιο και αυτός ο Σταυρός πάει από χέρι σε χέρι, να έχεις την ευλογία του! Τότε τον ασπάστηκα και τον ρώτησα γιατί Γέρων γνωρίζετε ότι έχω αποστολή για την Ελλάδα; Εσείς έχετε μεγαλύτερο έργο και αποστολή εδώ που ασκητεύετε και τότε κάνει μετάνοια ως το έδαφος και μου λέγει «Δημήτριε έχεις μεγαλύτερη αποστολή για την σωτηρία της Ευλογημένης Ελλάδος αλλά και για να διαδώσεις τον Λόγο του Θεού στους ανθρώπους» εγώ συγκινήθηκα γιατί δεν μπορούσα να αντιληφθώ την μετάνοια αυτή του Γέροντος και την υπόκλισή του προς το πρόσωπό μου διότι έχω περάσει πολλά στον αγώνα που κάνω από πόλεμο πνευματικό και προδοσία και διώξεις, πράγμα που με είχε μεταφέρει σε μία κατάσταση θλίψης και ο λόγος του Γέροντας με δυνάμωνε και μου λέγει » Δεν μιλώ όπως βλέπεις σε κανέναν αλλά σε εσένα έπρεπε να σου αποκαλύψω κάποια αλήθεια! » του απάντησα» Ευχαριστώ Γέροντα, πού πηγαίνετε;» » Θεσσαλονίκη για ένα έκτακτο ζήτημα» μου ανέφερε και του είπα» Ε τότε πώς θα πάτε μέχρι τη Θεσσαλονίκη; » μου απαντά» με τα πόδια «.

Τότε του πρότεινα» Μπορούμε να σας μεταφέρουμε με το αυτοκίνητο των φίλων μας στην Θεσσαλονίκη έχουμε θέση! Είναι χαρά μας!» και εκείνος μου είπε » Παιδί μου εγώ θα φθάσω αμέσως πιό γρήγορα από εσάς! Μην ανησυχείς για μένα.». Εγώ βεβαίως και απόρησα αφού ήταν μεγάλης ηλικίας και αδύνατος.

Ρώτησα » Πού είστε στο Άγιον Όρος γιατί θέλω να έχουμε επικοινωνία και να σας έχω πνευματικό» και μου είπε » στα Καυσοκαλύβια, όμως δεν μπορείς να με δείς Δημήτριέ μου, εγώ ήλθα να σου πώ κάτι για το έργο σου για την Ελλάδα και την ανθρωπότητα, Πάντα να λέγεις την Αλήθεια αυτήν στους ανθρώπους για τον Χριστό και την Ελλάδα και να έχεις δύναμη σε αυτό που λέγεις και κάνεις αλλά να θυμάσαι κάτι πολύ σημαντικό και να το διαδώσεις στους Έλληνες! Η Ανάστασις του Λαζάρου! Αυτό είναι το μεγάλο μυστικό, να προσευχηθείς διότι η Ελλάς θα αναστηθεί από τον Θεό όπως ο Κύριός μας Ιησούς Χριστός ανέστησε τον Λάζαρον! Αυτό να το έχεις στην καρδιά σου και να πράξεις το έργο σου για την Ανάσταση της Ελλάδος.Δημήτριε! Η Ελλάς θα αναστηθεί όπως ο Λάζαρος!

Σύντομα, ειναι κοντά η ώρα. Όταν έρχεται το Σάββατο του Λαζάρου αυτό να προσεύχεσαι και κράτησε αυτά! Να μελετήσεις αυτό το μέγα θαύμα της Αναστάσεως και ο Θεός πολλά θα σου αποκαλύψει» » τότε μου έδωσε δύο φακέλους με έγγραφα που έγραφαν για την Ανάσταση του Λαζάρου αλλά και τον ψαλμό-κάλαντα του Λαζάρου κάποια άλλα γραπτά Θεάρεστα και εικόνες. Τα λόγια για την Ανάσταση του Λαζάρου ακόμη και τα παραδοσιακά κάλαντα έχουν κώδικες που μεταφέρονται από γεννιά σε γεννιά και αφορούν την Ελλάδα μας και γεγονότα που θα συμβούν και κάτι που πρέπει να κατανοήσω και εγώ όπως μου είπε, όπως ένα σημείο γράφει:
Ήρθε ο Λάζαρος ήρθαν τα Βάγια
Ήρθε η Κυριακή που τρών τα ψάρια
Σήκω Λάζαρε και μην κοιμάσαι
Ήρθε η μάνα σου από την Πόλη
Σου ‘φερε χαρτί και κομβολόι
Γράψε Θόδωρα γράψε Δημήτρη
Γράψε Λεμονιά και κυπαρίσσι.

Εγώ χάρηκα τα κρατάω έως σήμερα και Πιστεύω στα εμπνευσμένα λόγια του. Τότε έκανα μετάνοια για να πάρω την ευχή του. Εκείνος κάνει μετάνοια και μου λέγει » Εγώ πρέπει να σέβομαι το έργο σου αυτό είναι μεγάλο διότι είναι Θεάρεστο και δύσκολο Δημήτριε παιδί μου και γι αυτό να έχεις την ευλογία Της Αγίας Τριάδος, του Ιησού Χριστού και την ευχή μου» Τον χαιρέτησα και φύγαμε, φτάσαμε στην Ουρανούπολη και χάθηκε στο πλήθος.

Μετά από λίγες μέρες στον οίκο μου βλέπω ένα γεγονός στο διαδίκτυο για κάποιον Άγιο μοναχό που βρέθηκε άφθαρτος στο Άγιον Όρος ενώ είχε κοιμηθεί πολύ καιρό πρίν! Το διάβασα και τί διεπίστωσα; Ήταν ο Γέρων που συνάντησα και μου είπε όλα αυτά! Όταν τον είδα και μιλήσαμε στο πλοιάριον εν μέσω της θαλάσσης κατα τις δημοσιευμένες πανελλαδικώς πληροφορίες ήταν ήδη κεκοιμημένος! Εγώ συγκλονίστηκα και το ανέφερα στο Πνευματικό και σε φίλους και αδελφούς με μεγάλη χαρά για το Αναστάσιμο μήνυμα και την ευχή που μου έδωσε αυτός ο Άγιος Γέρων. Ήλθε το πλήρωμα του Χρόνου να σας το αποκαλύψω και να μοιραστώ μαζί σας την Αναστάσιμη Χαρά για την Ελλάδα μας!

Το δημοσίευμα που είδα ανέφερε Μοναχός βρέθηκε άφθαρτος, εύκαμπτος και χωρίς την παραμικρή ευωδία στο κελί του ενάμιση μήνα μετά την κοίμησή του!!! Για όλα τα προηγούμενα έχω μάρτυρες σεβαστούς και Πιστούς αδελφούς.
Αγάπη, Πίστη και Ελπίδα με έμπρακτο αγώνα για την Ελλάδα μας και θα δείτε πολλά θαυμαστά και η Ελλάς θα αναστηθεί ως ο Λάζαρος!!!
ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΗ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ! ΗΛΘΕ Η ΩΡΑ!

Με Αγάπη Χριστού και Ελπίδα Αναστάσεως της Ελλάδος
Τρείς λέξεις θα πώ εκ βάθους ψυχής
ΕΛΛΑΣ ΔΕΥΡΟ ΕΞΩ
Δημήτριος Μιχάκης
Ιεροψάλτης- Νομικός- Αγιογράφος
8 Απριλίου 2017
Σάββατο Αναστάσεως Λαζάρου
Συγχωρείστε με αν παρέλειψα κάτι ή για οτιδήποτε άλλο.

Ακούστε ένα από τα μηνύματα με μέλος μουσικό που μου έδωσε σε έγγραφο ο Άγιος Γέρων στο Άγιον Όρος και μου είπε ότι αυτά τα λόγια να κάνω πράξη και να κυλήσουμε τον λίθο και η Ελλάς θα αναστηθεί!
ΕΛΛΑΣ ΔΕΥΡΟ ΕΞΩ

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.

1 Σχόλιο

Νεότερο
Καλύτερο Νεότερο Παλαιότερο
1
Βασίλειος Σ. Κοντολεων

Αμήν !!!Έχω και εγώ με την σειρά μου εάν ενδιαφέρεστε να σας παραθέσω δύο γεγονότα με τον Άγιο Παϊσίου που είχα την τύχη και την ευλογία να τον γνωρίσω !!!! Ευχαριστώ για τον χρόνο σας. Ο Θεός ΜΕΘ ημών !!!