Όλο αυτό είναι αποτέλεσμα της απομάκρυνσης μας από τον Θεό. Αλλά να είστε βέβαιοι ότι ο Θεός δια των πρεσβειών της Θεοτόκου και των Αγίων που αγαπούνε ιδιαίτερα αυτή την ευλογημένη χώρα ΔΕΝ ΜΑΣ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΝ.

Καθησυχαστικός εμφανίζεται γέροντας του Αγίου Όρους που μίλησε στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE με αφορμή δημοσιεύματα στο διαδίκτυο που κάνουν λόγο για επικείμενο πόλεμο με την Τουρκία.

Σε αποκλειστική δήλωση του διασαφηνίζει: «Πολλοί μάλιστα, ακόμα και μοναχοί, καλούν τον κόσμο να συγκεντρώσει τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για το κακό που έρχεται. Σε πολλά ελληνικά σπίτια εντός και εκτός Ελλάδας υπάρχει η αίσθηση εώς και βεβαιότητα ότι έρχεται γενική επιστράτευση και πολεμική σύρραξη με τους Τούρκους.

Αρκετοί κοσμικοί μου λένε ότι βγάζουν τα χρήματα από τις τράπεζες μη τυχόν χαθούν. Ας σοβαρευτούμε λιγάκι. Υπάρχει όντως μία κρίση με τους Τούρκους. Η κατάσταση θα εκτονωθεί με ένα θερμό επεισόδιο.

Πόλεμος όμως δεν θα γίνει. Οι προφητείες σίγουρα θα επαληθευτούν αλλά ΟΧΙ ΤΩΡΑ. Μετά από χρόνια ναι.
Δεν ξέρουμε αν τα προλάβουμε εμείς. Κάνω έκκληση στον πιστό και άπιστο λαό να προσπεράσει αυτές τις κινδυνολογίες και να ησυχάσουμε όλοι μας».

Όλο αυτό είναι αποτέλεσμα της απομάκρυνσης μας από τον Θεό. Αλλά να είστε βέβαιοι ότι ο Θεός δια των πρεσβειών της Θεοτόκου και των Αγίων που αγαπούνε ιδιαίτερα αυτή την ευλογημένη χώρα ΔΕΝ ΜΑΣ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΝ. Δοκιμασία είναι αυτό και θα περάσει. ΄΄

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.