"Δεν χρωστάς ΤΙΠΟΤΑ σε εμένα. Άλλος σε χειρούργησε". Ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ θαύμα του Αγίου μας που έζησε η κυρία Αγγελική Σουσανη από τα Βίλια Αττικής και ζήτησε να το μοιραστούμε μαζί σας παρακαλώντας όλους εμάς να το κοινοποιήσουμε και να το κάνουμε να ακουστεί παντού.

“Αρρωσταίνω στα καλά καθούμενα και άρχισα να τα βλέπω όλα διπλά. Έτρεξα τότε στους γιατρούς κάνοντας μαγνητικές και διάφορες άλλες εξειδικευμένες εξετάσεις αλλά δεν μπορούσαν να βρουν τίποτα.
Οι καρωτίδες καθαρές, ο εγκέφαλος καθαρός. Τελικά μετά από πολλές μαγνητικές και μετά από έξι μήνες, με στέλνουμε στο Αιγινητειο (νευρολογική κλινική) που έχει τον καλύτερο τομογράφο και διαπιστωνουν ότι πάσχω από ” “καρατενοειδη σηραγγώδη επικοινωνία” και είμαι μόλις η 25η στο κόσμο και μου απομένουν δυο μήνες ζωής. Το χειρουργείο αυτό στην Ελλάδα δυο γιατροί μπορούσαν να το κάνουν. Ένας στο ΓΝΑ Αεροπορίας ο κύριος Λάγιος και ένας στο Μετροπόλιταν. Αποφασίσαμε να πάμε τελικά στον κύριο Λάγιο ο οποίος με ενημέρωσε ότι είναι πολύ δύσκολη περίπτωση δίνοντας μου ελάχιστες εώς μηδαμινές πιθανότητες να γίνω καλά.
Τότε του λέω “Ξεγραμμμενη είμαι. Θα το κάνω”.
Με χειρούργησε λοιπόν με επεμβατική χειρουργική. Όταν βγήκα μετά από εφτάμιση ώρες χειρουργείο, το μισό μου κεφάλι το ένιωθα σαν να είμαι 25 χρόνων το άλλο μισό όμως όπως πριν. Το χειρουργείο με λίγα λόγια δεν πέτυχε κυρίως
λόγο μεγάλης αιμορραγίας στον εγκέφαλο. Αποφάσισαν λοιπόν μετά από 15 μέρες να ξανά κάνω χειρουργείο μιας και η ακτινοβολία ήταν μεγάλη γι’αυτό και η καθυστέρηση. Η δεύτερη επέμβαση θα ήταν αυτή την φορά από τα μάτια. Τα παιδιά μου και η οικογένεια μου είχαν υπογράψει όλοι γιατί ξέραμε πλέον με σιγουριά ότι και να πετύχει το χειρουργείο δεν θα ξανά έβλεπα ποτέ. Αυτό ήταν δεδομένο.
Ενδιάμεσα να αναφερω ότι είχα πάει και προσκύνησα στην Νέα Μάκρη στον Άγιο Εφραίμ τον οποίο και παρακάλεσα με ολη τη δυναμη της ψυχής μου να με κάνει καλά. Όσο γινόταν τουλάχιστον.
Το βράδυ λοιπόν βλέπω τον Άγιο με την κάρα του και τον μαύρο μανδύα να μπαίνει και να βγαίνει από το μάτι μου δύο φορές. Φωνάζω την κόρη μου την Κατερίνα και της λέω ότι μόλις είδα τον Άγιο. Η απάντηση της Κατερίνας μου κουνώντας το κεφάλι ” Άντε ρε μάνα με τόσα που παίρνεις ότι θέλεις βλέπεις”.
Μετά από λίγο έρχεται ο χειρουργός λέγοντας μου ότι το πρωί πρέπει να με χειρουργήσουν αλλά να μην περιμένω να ξαναδώ το φως μου. Του είπα ότι δεν με πειράζει, ας γίνω καλά εγώ να αγγίζω τα παιδιά μου να τα νιώθω και ας μην βλέπω.
Μαζί με το γιατρό ήρθε και ο κύριος Τούντας, ένας από τους διασημότερους και καλύτερους οφθαλμίατρους της Ελλάδας ο οποίος ήρθε ειδικά για μένα. Στην ώρα επάνω οι νοσοκόμες βγήκανε τρέχοντας από το χειρουργείο και η κόρη μου να ρωτάει πανικόβλητη τι έχει συμβεί. Η απάντηση της νοσοκόμας εμφανώς συγκινημένη “Δεν θα σας πω κάτι συγνώμη. Είναι τόσο καλά τα νέα που δεν θέλω να πάρω τη δόξα του γιατρού”. Βγαίνει λοιπόν ο γιατρός παγωμένος μετά από λίγο και τους λέει
“Η φιστουλα έκλεισε, εγώ όμως ΔΕΝ χειρουργησα. Κάποιος άλλος ήρθε και χειρούργησε. ” Τελειώνει το χειρουργείο, με παίρνουν πάνω, με επανέφεραν και διαπιστώνω ότι έβλεπα και ήμουνα μια χαρά. Παρατηρώντας όμως το ρολόι αντιλαμβάνομαι ότι ελάχιστες ώρες είχαν περάσει. Εκεί τότε είναι που ρωταω “Δεν κάνατε τίποτα; Δεν τα καταφέρατε;”
Πετάγεται ο βοηθός γιατρού και μου λέει “Μας πήρανε την πρωτιά. Μια χαρά είσαι την γλιτώσατε κυρία μου”. Ανεβαίνει τελικά μετά από λίγη ώρα και ο γιατρός επάνω και του λέω “Δεν μπορώ να σηκωθώ να σας αγκαλιάσω και να να σας φιλήσω με έχετε και ακίνητη”. Η απάντηση του..”Δεν χρωστάς σε ΤΙΠΟΤΑ σε εμένα. Αλλος σε χειρούργησε . Αλλά εσύ που πιστεύεις, δεν κάνεις και καμιά προσευχή για εμένα που το χρειάζομαι;;”
Αυτή είναι η ιστορία η δικιά μου. Ολοφάνερη..Δοξάζω και θα συνεχίσω να δοξάζω για όσα χρόνια μου έχουν απομείνει αυτόν τον Άγιο που έτρεξε ο ίδιος να με χειρουργήσει και να μου χαρίσει πίσω τη ζωή μου”
Δεν χρειάζεται να περιγράψω κάτι. Την ώρα που η κυρία Αγγελική χθες το μεσημέρι μου έλεγε την ιστορία της με την κόρη της δίπλα στο προαύλιο της Ιεράς Μονής του Αγίου Εφραίμ στην Νέα Μάκρη με δάκρυα στα μάτια, απλά παγωμένος και συγκινημένος ηχογραφούσα την περιπέτεια που έζησε και την ευλογία που είχε να δει αλλά και να την χειρουργήσει ο ΙΔΙΟΣ ο Άγιος μας. Αν αυτό δεν είναι θαύμα ρε παιδιά τότε τι είναι;;; Να λέει ένας κορυφαίος γιατρός ότι δεν χρωστάς τίποτα σε εμένα γιατί δεν έκανα τίποτα. Σε ένα χειρουργείο που θα διαρκούσε πέρα των εφτά ωρών και ολοκληρώθηκε σε 1 μόλις ώρα.
Θαυμαστά τα έργα Σου Κύριε και τα Θαύματα που γίνονται με τις πρεσβείες του Αγίου Εφραίμ για να ακούγονται αλλά και για να έρθουμε ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ πιο κοντά και να ΜΗΝ πάψουμε ΠΟΤΕ να πιστεύουμε, να ελπίζουμε και να ευγνωμονούμε τον Άγιο Πατέρα μας.
Ταπεινά, φιλικά όπως πάντα. Μια κοινοποίηση από ΟΛΟΥΣ μας για αυτό το ΤΕΡΑΣΤΙΟ θαύμα. Δώστε δύναμη με αυτό σε όλους τους συναθρωπους μας σε Ελλάδα και Κύπρο.
Επόμενο προσκύνημα των ιερών λειψάνων του Αγίου Εφραίμ εκ Νέας Μάκρης στην Κύπρο μας, στις 3 & 4 Ιουλίου (Σάββατο και Κυριακή) από το πρωί μέχρι το βράδυ στον ιερό Ναό του Αγίου Παντελεήμονα στην Κακοπετριά . Όλη η Κύπρος θα είναι εκεί. Θα υπάρχουν και τα βιβλία που μου ζητήσατε με τα θαύματα του Αγίου μας αλλά και τα φυλαχτά με τεμάχιο από την ιερή παντόφλα του Αγίου Εφραίμ που προμηθεύτηκα από την Μονή του Αγίου (περιορισμένος αριθμός).
Την κοινοποίηση σας και μόνο περηφάνια και συγκίνηση γι’αυτό τον Άγιο. Είμαστε πολύ τυχεροί που τον έχουμε μαζί μας..
Φιλικά, Μάριος Χαπερης
97659518 (ανοιχτό καθημερινά για όλους τους φίλους και όλα τα παιδιά του Αγίου μας)

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.