Ρίχνουμε εναλάξ ένα αυγό με μία κουταλιά από το αλεύρι και στο τέλος ρίχνουμε μία μια κουταλιά από το αλεύρι. Ίσως χρειαστεί λίγο ακόμα αλεύρι μέχρι να δημιουργηθεί μια ζύμη που να μην κολάει στα χέρια μας.

Υλικά συνταγής
5 κούπες αλεύρι για όλες τις χρήσεις
3 κουταλάκια μπέικιν πάουντερ
1 βανίλια
1 1/2 κούπα ζάχαρη
1 κούπα μαργαρίνη
4 αυγά

Εκτέλεση

Καταρχήν κοσκινίζουμε το αλεύρι και το μπέικιν πάουντερ.

Στο μπολ του μίξερ χτυπάμε την μαργαρίνη με την ζάχαρη μέχρι να αφρατέψουν.

Ρίχνουμε εναλάξ ένα αυγό με μία κουταλιά από το αλεύρι και στο τέλος ρίχνουμε μία μια κουταλιά από το αλεύρι. Ίσως χρειαστεί λίγο ακόμα αλεύρι μέχρι να δημιουργηθεί μια ζύμη που να μην κολάει στα χέρια μας.

Πλάθουμε τα πασχαλινά μας κουλουράκια σε ότι σχήμα θέλουμε και τα απλώνουμε σε ταψί στο οποίο έχουμε βάλει αντικολλητικό χαρτί. Αλείφουμε την επιφάνεια των κουλουριών με λίγο κρόκο αυγού και ψήνουμε στους 200 βαθμούς για 20 λεπτά μέχρι να ροδίσουν.

Αφήνουμε τα πασχαλινά κουλουράκια να κρυώσουν και και κατόπιν τα φυλάμε σε κουτί μπισκότων.

Καλή επιτυχία !

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.