Σ΄ ευχαριστούμε Κύριε των Δυνάμεων , διότι μας αξίωσες να γίνουμε Γονείς και να κρατάμε στα χέρια μας τα παιδιά Σου. Δώρο δικό Σου είναι τα παιδιά μέσα στο σπίτι μας.
Βοήθησέ μας, Σε παρακαλούμε, να ανταποκριθούμε στα μεγάλα και υπεύθυνα καθήκοντά μας. Μόνοι μας δεν μπορούμε να τα βγάλουμε πέρα.

Αν ήμασταν άγιοι γονείς θα φέρναμε στη ζωή άγια παιδιά, όπως εκείνοι οι μεγάλοι άγιοι της Παλαιάς και της Καινής Διαθήκης. Εμείς όμως ήμασταν αμαρτωλοί, είμαστε και τώρα, και θα είμαστε, αν δεν μας σώσεις Συ με τη μετάνοια και τη θεία Κοινωνία.
Να γιατί τα παιδιά μας έχουν νεύρα, εκδηλώνουν πάθη, δεν ησυχάζουν, ακόμη και δεν αναπαύονται μέσα στο σπίτι, κινδυνεύουν, όχι σπάνια χτυπούν και τραυματίζονται, εμφανίζονται ως «τέκνα οργής» και δεν πειθαρχούν στις εντολές μας. Διότι δυστυχώς και μείς δεν πειθαρχούμε σε Σένα, στις δικές Σου εντολές.
Σε παρακαλούμε, Πανάγαθε Κύριε, φύλαξε τα παιδιά μας από παντός σωματικού και ψυχικού ατυχήματος, από παντός μολυσμού σαρκός και πνεύματος, από πάσης διαβολικής δυνάμεως και ενεργείας σατανικής και διαλογισμών ματαίων και επιδράσεων πονηρών των στυγερών δαιμόνων και των φθοροποιών ανθρώπων.
Φύλαξέ τα, Εσύ, Κύριε, με άγγελο φωτεινό, φύλακα της ψυχής και του σώματος, ειρήνευσέ τα, δός να αναπαύονται στην ατμόσφαιρα της οικογένειας και να ησυχάζουν, και οδήγησέ τα επί λιμένα θελήματός Σου. Προστάτευσέ τα από τις κακές παρέες και από κάθε εξάρτηση και κάθε εθισμό.
Χάρισε, τέλος, Κύριε, στις ψυχές όλων μας, με τις ακοίμητες πρεσβείες της Παναγίας μας και όλων των Αγίων, μετάνοια και εγρήγορση και στο σπίτι μας κάθε υλικό και πνευματικό αγαθό, να έχουμε υγεία και ηρεμία, διά να λατρεύουμε μέσα από την ψυχή μας Εσέ τον ζωντανό Θεό δοξάζοντας διαπαντός το άγιο Όνομά Σου.
ΑΜΗΝ ! ΓΕΝΟΙΤΟ !

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.