Η νεότερη πρωτοβουλία θα εξοπλίσει τα κέντρα φιλοξενίας της Εκκλησίας στην Ουκρανία με είδη όπως κρεβάτια και στρώματα, καθώς και με οικιακές συσκευές όπως πλυντήρια, στεγνωτήρια και σόμπες.

Ο Διεθνής Ορθόδοξος Χριστιανικός Φιλανθρωπικός Οργανισμός (International Orthodox Christian Charities – IOCC) ανακοίνωσε στις 26 Σεπτεμβρίου ότι με την υποστήριξη της Ελληνικής Ορθόδοξης Αρχιεπισκοπής Αμερικής, θα παρέχει άμεση βοήθεια στους ανθρώπους στην Ουκρανία που εκτοπίστηκαν από τις συγκρούσεις και λαμβάνουν βοήθεια μέσω έξι επισκοπών της Ορθόδοξης Εκκλησίας της Ουκρανίας.

Η ανταπόκριση του IOCC στη σύγκρουση στην Ουκρανία ξεκίνησε τον Μάρτιο του τρέχοντος έτους και περιλαμβάνει εργασίες στην Πολωνία, τη Ρουμανία και την Ουκρανία. Με τη χρηματοδότηση από την Αρχιεπισκοπή, o IOCC θα συνεχίσει να καλύπτει επείγουσες ανάγκες στην Ουκρανία, ιδιαίτερα καθώς πλησιάζει ο χειμώνας.

Η νεότερη πρωτοβουλία θα εξοπλίσει τα κέντρα φιλοξενίας της Εκκλησίας στην Ουκρανία με είδη όπως κρεβάτια και στρώματα, καθώς και με οικιακές συσκευές όπως πλυντήρια, στεγνωτήρια και σόμπες. Επιπλέον, οι οικογένειες που έχασαν τα προς το ζην στη σύγκρουση θα λαμβάνουν υλική βοήθεια, γεύματα και ποιμαντική φροντίδα μέσω του προγράμματος, ενώ οι ευάλωτοι εκτοπισμένοι, συμπεριλαμβανομένων των ηλικιωμένων, των ατόμων με αναπηρία και των ορφανών, θα λαμβάνουν ζεστά γεύματα κατά τους χειμερινούς μήνες από ένα συσσίτιο που θα λειτουργεί από την Εκκλησία.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.