Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Περιστερίου κ. Κλήμης, μετά από πενθήμερη νοσηλεία εξήλθε, σήμερα Σάββατο 12 Ιουνίου, σε άριστη κατάσταση εκ του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου »ΑΤΤΙΚΟΝ».

Με τη βοήθεια του Θεού και με την άριστη φροντίδα των Ιατρών, αλλά και του νοσηλευτικού προσωπικού του Νοσοκομείου, ο Σεβασμιώτατος επιστρέφει σε πλήρη δραστηριότητα.
Ενημερώθηκε για το τεράστιο έργο που έγινε και γίνεται στο Νοσοκομείο κατά την τρέχουσα πανδημία, συνεχάρη και ενεθάρρυνε το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου και αισθάνεται τη βαθύτατη ανάγκη να ευχαριστήσει άπαντες τους ιατρούς και νοσηλευτές για την αγάπη τους και το ενδιαφέρον προς το πρόσωπό του.

Διαβεβαιεί δε ο Σεβασμιώτατος ότι, όπως πράττει μέχρι τούδε, θα συνεχίσει να προσεύχεται υπέρ υγείας, ενισχύσεως και σωτηρίας πάντων των ιατρών και του νοσηλευτικού προσωπικού, καθώς και για όλους όσους διακονούν στον χώρο της Υγείας στα Νοσηλευτικά Ιδρύματα της πατρίδας μας.

Τέλος, ευχαριστεί και ευγνωμονεί όλους τους κληρικούς και λαϊκούς του πληρώματος της Ι. Μ. Περιστερίου, που προσευχήθηκαν και προσεύχονται για την υγεία του.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.