ΒΑΣΕΙΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ: Πότε δίδονται οι αποζημιώσεις ΕΛΓΑ, το επίδομα παιδιού του ΟΠΕΚΑ και ποιες είναι οι προκηρύξεις ΑΣΕΠ αστυνομίας. Πότε αναμένεται να εκδοθούν τα επίσημα αποτελέσματα για τις φετινές βάσεις στις Πανελλήνιες 2019.

Ποιες είναι οι προκηρύξεις ΑΣΕΠ της αστυνομίας.

Για τις Πανελλήνιες διατηρείται το ίδιο σύστημα απαρεγκλίτως γι’ αυτούς που δώσαν φέτος και θα δώσουν του χρόνου.
Χιλιάδες πολίτες αναζητούν τα αποτελέσματα για το πρόγραμμα κοινωνικός τουρισμός 2019.

Στις εκτιμήσεις των βάσεων για Πανελλήνιες δεν περιλαμβάνονται οι σχολές των πρώην ΤΕΙ που αναβαθμίσθηκαν σε Πανεπιστήμια καθώς και οι νέες σχολές που δημιουργήθηκαν γιατί είτε δεν υπάρχουν βάσεις, είτε άλλαξε η ονομασία τους. ΟΠΕΚΑ επίδομα παιδιού Α21.

Οπως επισημαίνει στην ανάλυσή του ο εκπαιδευτικός αναλυτής και διευθυντής των φροντιστηρίων ΟΜΟΚΕΝΤΡΟ Αντώνης Φλωρόπουλος στις εκτιμήσεις των βάσεων δεν περιλαμβάνονται οι σχολές των πρώην ΤΕΙ που αναβαθμίστηκαν σε Πανεπιστήμια καθώς και οι νέες σχολές που δημιουργήθηκαν γιατί είτε δεν υπάρχουν βάσεις, είτε άλλαξε η ονομασία τους.

Θα ανακοινώσουμε έναν εξορθολογισμό της ύλης, μία μείωση της ύλης στα μαθήματα επειδή ακριβώς η ύλη ήταν αχανής, ήταν πάρα πολύ μεγάλη ήταν αδύνατη η κάλυψη της εντός του σχολικού έτους και γι’ αυτό πρώτον θα ανακοινώσουμε μία μείωση της ύλης.

Δεύτερον, θα ανακοινώσουμε κάποιες αλλαγές όσων αφορά τη συνεξέταση Νέων και Λογοτεχνίας και τρίτον, θα ανακοινώσουμε την κατάργηση της κατηγοριοποίησης μεταξύ πράσινων και κόκκινων σχολών.

Με το νυν σύστημα είχε εισαχθεί μία διαφοροποίηση μεταξύ σχολών στις οποίες θα έμπαινε κανείς ελεύθερα, χωρίς Πανελλαδικές, και άλλες στις οποίες κανείς θα έμπαινε κατόπιν πανελλαδικών.

Εμείς διαφωνήσαμε με αυτό το διαχωρισμό. Θεωρούμε ότι χωρίζει τις σχολές σε σχολές δύο κατηγοριών, τις σχολές υψηλού κύρους και τις σχολές χαμηλού κύρους.

Πότε ανοίγουν τα σχολεία 2019 και έως πότε δίδονται οι αποζημιώσεις ΕΛΓΑ.

 

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.