Αναφέρει η Μητρόπολη:

Την Παρασκευή 10-11-2017 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κατήλθε στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ζωοδόχου Πηγής Νάξου όπου ετέλεσε Τρισάγιο, κατά την ίδια ώρα της τελέσεως της Εξοδίου Ακολουθίας του μακαριστού Μητροπολίτου Μάνης κυρού Χρυσοστόμου, ο πατέρας του οποίου κατήγετο από την Νάξο, το δε πατρικό του σπίτι απέχει μερικά μέτρα από τον Μητροπολιτικό Ναό.

Ας σημειωθεί ότι ο μακαριστός είχε κληθεί από τον Σεβασμιώτατο Ποιμενάρχη μας κ. Καλλίνικο, να προεξάρχει τις πανηγύρεως του Αγίου Νικοδήμου (13&14 Ιουλίου 2017) και είχε σταλεί και η σχετική έγκριση της Ιεράς Συνόδου, αλλά τελικώς δεν συμμετείχε διότι δεν θέλησε να απομακρυνθεί από την Επαρχία του και το ποίμνιό του ενώ εμαίνοντο μεγάλες πυρκαγιές στην Μητροπολιτική του περιφέρεια. Είη η μνήμη του αιωνία !

Τρισάγιο από τον Μητροπολίτη Παροναξίας για τον Μακαριστό Μάνης Χρυσόστομο Τρισάγιο από τον Μητροπολίτη Παροναξίας για τον Μακαριστό Μάνης Χρυσόστομο Τρισάγιο από τον Μητροπολίτη Παροναξίας για τον Μακαριστό Μάνης Χρυσόστομο Τρισάγιο από τον Μητροπολίτη Παροναξίας για τον Μακαριστό Μάνης Χρυσόστομο

 

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.