ΤΡΕΙΣ ΙΕΡΑΡΧΕΣ: Ο ΟΡΘΡΟΣ και η Πανηγυρική ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ τώρα live streaming - Ιερός Ναός Αγίου Βησσαρίωνος της ενορίας Αγίου Νικολάου Πύλης Τρικάλων - Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2022 07.30 - Οι Άγιοι Τρεις Ιεράρχες. Αγίου Βασιλείου του Μεγάλου. Αγίου Γρηγορίου του Θεολόγου. Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου.

Εκκλησία Live – Θεία Λειτουργία Τριών Ιεραρχών Ζωντανά. Πανηγυρική Θεία Λειτουργία και Όρθρος των Αγίων Τριών Ιεραρχών – Ευλογία και Αγιασμός. Θεία Λειτουργία 30 Ιανουαρίου 2022 στις 07.30 το πρωί. Οι Τρεις Ιεράρχες. Βασιλείου του Μεγάλου. Γρηγορίου του Θεολόγου. Ιωάννου του Χρυσοστόμου.

ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ: Ακολουθία Όρθρου και Θείας Λειτουργίας Τριών Ιεραρχών – Ιερός Ναός Αγίου Βησσαρίωνος Πύλης Τρικάλων – Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2022 07.30.

ΤΡΕΙΣ ΙΕΡΑΡΧΕΣ: Ο ΟΡΘΡΟΣ και η Πανηγυρική ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ τώρα live streaming – Ιερός Ναός Αγίου Βησσαρίωνος της ενορίας Αγίου Νικολάου Πύλης Τρικάλων – Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2022 07.30 – Οι Άγιοι Τρεις Ιεράρχες. Αγίου Βασιλείου του Μεγάλου. Αγίου Γρηγορίου του Θεολόγου. Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου.

ΕΟΡΤΗ ΤΡΙΩΝ ΙΕΡΑΡΧΩΝ
ΤΡΕΙΣ ΙΕΡΑΡΧΕΣ

Ζωντανή μετάδοση Ιεράς Ακολουθίας της Κυριακής 30 Ιανουαρίου 2022 της εορτής των Αγίων Τριών Ιεραρχών με τον Όρθρο και την Πανηγυρική Θεία Λειτουργία live streaming, από τον Ιερό Ναό Αγίου Βησσαρίωνος Πύλης Τρικάλων.

Ιερείς: π. Δημήτριος Κατσαρός

Ώρα έναρξης: 07.30
ΟΡΘΡΟΣ των Αγίων Τριών Ιεραρχών. Πανηγυρική ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ της εορτής των Τριών Ιεραρχών – Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2022 – Ώρα 07.30 – Εκκλησία Αγίου Βησσαρίωνος Τρικάλων – Όρθρος & Πανηγυρική Θεία Λειτουργία Τριών Ιεραρχών. Ιερουργός π. Δημήτριος Κατσαρός.

Τρεισ Ιεραρχεσ
Τριων Ιεραρχων
Ορθροσ
Θεια Λειτουργια
Παρακληση
30 Ιανουαριου
Божественная литургия
divine liturgy

Ο ευρύχωρος και μεγαλοπρεπής Ιερός Ναός του Αγίου Βησσαρίωνος Τρικάλων κατασκευάστηκε εξ ολοκλήρου από πέτρα και είναι βυζαντινού ρυθμού, σταυρεπίστεγος. Η οροφή του τρούλου απέχει 25 μέτρα από το δάπεδο. Διαθέτει εντυπωσιακό ξυλόγλυπτο τέμπλο, και τα τελευταία χρόνια ο εσωτερικός διάκοσμός της εμπλουτίστηκε με τοιχογραφίες. Το 2010 κατασκευάστηκαν τα προπύλαια στις δύο εισόδους. Η εκκλησία γιορτάζει στις 14 Σεπτεμβρίου. Την ημέρα εκείνη γίνεται η μεταφορά της Κάρας του Αγίου Βησσαρίωνα από το μοναστήρι του Δουσίκου και η περιφορά της στην κωμόπολη.

Φανούρης Ευστράτιος
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.