Για δεύτερη χρονιά , στη σκιά της πανδημίας, γιορτάζει και πανηγυρίζει το τριήμερο 13, 14 και 15 Οκτωβρίου 2021, ο Ιερός Ναός Αγίου Στεφάνου και Οσίας Παρασκευής της Επιβατινής Πτολεμαΐδας. Την Τετάρτη 13 Οκτωβρίου και ώρα 8 το βράδυ θα γίνουν τα Προεόρτια και η Ιερά Αγρυπνία.

Την Πέμπτη 14 Οκτωβρίου στις 7 το απόγευμα, θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός . Την Παρασκευή 15 Οκτωβρίου, ημέρα εορτασμού των ΕΛΕΥΘΕΡΙΩΝ της Πτολεμαΐδας, θα τελεστούν στις 7, 30 το πρωΐ ο Όρθρος και η Αρχιερατική Θεία Λειτουργία χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ.κ. Θεοκλήτου και θα ακολουθήσει η Δοξολογία για την επέτειο απελευθέρωσης της Πόλης. Ώρα 6 το απόγευμα της ίδιας ημέρας θα πραγματοποιηθούν η Παράκληση και το Ιερό Ευχέλαιο .

Σύμφωνα με το δραστήριο Ιερατικό Προϊστάμενο του Ιερού Ναού Αρχιμανδρίτη Τιμόθεο Τσισμαλίδη όλα είναι έτοιμα για τον διήμερο εορτασμό , χάρη στις φιλότιμες προσπάθειες των μελών του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου και των εθελοντών ενοριτών. Συμβαίνει τώρα: Διακοπή ρεύματος στην Πτολεμαΐδα 13 Οκτωβρίου 2021, 6:08 πμ Οι Πρόσκοποι επέστρεψαν στη δράση σε Κοζάνη, Πτολεμαίδα, Καστοριά και Φλώρινα 12 Οκτωβρίου 2021.Ο Πατήρ Τιμόθεος κάλεσε όλους να παρευρεθούν στις Ιερές Ακολουθίες, επισημαίνοντας ότι θα τηρηθούν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.