Θρήνος στην κηδεία του 54χρονου συνταξιούχου αστυνομικού και του 15χρονου γιου του, που έχασαν τη ζωή τους στη μοιραία σύγκρουση των δύο αμαξοστοιχιών στα Τέμπη. Τα δύο παιδιά του αστυνομικού, συγγενείς, φίλοι και μαθητές είπαν το τελευταίο αντίο στον Ευάγγελο Μπουρνάζη και τον Παναγιώτη στο Κορδελιό.

Βαρύ ήταν το κλίμα στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου όπου τελείται αυτή την ώρα η κηδεία. Σπαραγμός από τους συγγενείς που δεν μπορούσαν να πιστέψουν ότι έχασαν τους δικούς τους ανθρώπους. Μαθητές από το 1ο Γυμνάσιο Κορδελιού με άσπρα λουλούδια στα χέρια ήρθαν για να αποχαιρετήσουν τον συμμαθητή τους, τον φίλο τους, τον 15χρονο Παναγιώτη, που πλέον δεν θα κάθονται μαζί στα ίδια θρανία.

Να μην μείνει κανένα ερώτημα αναπάντητο γι αυτό το έγκλημα επισήμανε ο πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Κεντρικής Μακεδονίας, Θανάσης Κοκκονάς, ζητώντας ψυχολόγους στο σχολείο του Παναγιώτη για τους συμμαθητές του.

Την περασμένη μαύρη Τρίτη ο συνταξιούχος αστυνομικός επέστρεφε μαζί με τον 15χρονο γιό του από την Αθήνα, όπου είχε πάει για να δει την εγγονή του, κόρη του μεγάλου του γιού.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.